Međunarodni sajam optike u Münchenu

sajam optike Munchen, sajam optike njemačka, optički sajam u njemackoj, opti 2012

Opti’12: Nova godina započinje očnom optikom

  • Novosti i premijere proizvoda
  • Opti’12 je najvažniji sastanak branše na početku godine
  • Četiri sajamska paviljona puna impulsa, poticaja i ideja

München – Postaje vruće! Branša očne optike Novu godinu započinje sajmom opti’12 koji se održava od 13. do 15. siječnja 2012. u Münchenu. Na sajmu će premijerno biti predstavljene nove robne marke, dizajnerski trendovi za sljedećih 365 dana te novosti u području stakla, kontaktnih leća i okvira za naočale koje će predstaviti vodeća njemačka i međunarodna poduzeća. „Svi čekaju opti’12 kako bi baš na samom početku godine predstavili svoje najnovije proizvode“ kaže Dieter Dohr, predsjednik Uprave GHM društva za obrtničke sajmove d.o.o. „Neki izlagači su u usporedbi s prošlom godinom znatno povećali svoje izložbene prostore“.

sajam optike u njemačkoj, opti 12U četiri sajamska paviljona opti’12 donosi mnoge nove impulse, poticaje i ideje. „Ovaj sajam je putokaz za područje očne optike, kompas za tehnologiju i dizajn u novoj godini“, kaže Dohr. „opti’12 je savjetnik stručnom posjetitelju koji ga savjetuje kako da slijedi prave trendove. Profesionalni očni optičari na sajmu mogu dobiti informacije o svim područjima poslovanja: okvirima za naočale, staklima, kontaktnim lećama i uređenju optičarskih radnji i trgovina“.

Sažet nagovještaj mode i brz pregled trendova za sljedeća četiri godišnja doba primjerice nudi Walk of Frame u središtu paviljona C1 u kojem se nalaze robne marke i atraktivne kolekcije. Walk of Frame, aleja staklenih vitrina, predstavlja premijerne proizvode sajma opti’12. Trendove inovativnog, originalnog i modernog dizajna stručni posjetitelji mogu vidjeti u vlastitom YES području (paviljon C4) u kojem izlagači predstavljaju svoje kolekcije javnosti po prvi puta. „I ove godine bit će predstavljene nove marke koje se brinu za svoj ugled.“, objašnjava Dohr. U paviljonima C2 i C3 svoje novosti predstavit će vodeći proizvođači okvira za naočale, stakla i kontaktnih leća. Uz to će stručni posjetitelji ovdje moći pronaći sve povezano s tehničkom opremom, preciznim alatima i slabovidnosti. Osim toga tu će se moći saznati kako privući potrošače i kako na odgovarajući način pozicionirati i izložiti okvire za naočale, stakla i kontaktne leće.

sajam optike u njemackoj, sajam optike njemačkaPri tome je opti’12 zahvaljujući arhitekturi paviljona i dalje sajam kratkih udaljenosti. Nigdje drugdje stručni posjetitelj može pronaći toliko proizvoda koji pokrivaju sva područja očne optike na tako maloj površini. Tako je moguće da u jednom danu na sajmu dobijete sveobuhvatnu sliku trendova. Oni koji nakon uspješnog sajamskog dana žele doživjeti još više: očekuje ih München i njegove znamenitosti. Vožnja podzemnom željeznicom od sajma do centra traje 20 minuta.

„Posjet sajmu opti’12 savršeno priprema očne optičare za dolazeću poslovnu godinu“ kaže Dohr. Ovdje stručni posjetitelj dobiva pregled proizvoda, dizajna i ideja koji su nužni za njegov budući uspjeh. Osim toga opti-Forum nudi važne impulse za sva područja svakodnevnog posla, za marketing i prodaju. Sva predavanja će se simultano prevoditi na engleski jezik. I na kraju opti je sa svojih 470 izlagača iz 26 zemalja i oko 22.700 posjetitelja iz 69 zemalja (opti’11) mjesto sastanka međunarodne branše očne optike na početku godine – koje seže i izvan granica Europe.

O sajmu opti

sajam optike, opti 12 njemačka minhenOpti se održava početkom svake godine na prostorima Novog sajma München. Kao međunarodni sajam trendova u optici stručnoj publici u četiri sajamska paviljona nudi kompletan spektar očne optike od okvira preko stakala, kontaktnih leća, slabovidnosti sve do opremanja radnji, tehničke opreme i instrumenata. Sajam opti je platforma za premijere proizvoda međunarodnih vodećih proizvođača, kao i onih koji su tek započeli s radom. Od 2008. sajam organizira GHM društvo za obrtničke sajmove d.o.o. Od tada opti bilježi kontinuirani porast broja izlagača i posjetitelja (2008.: 395 poduzeća i 18.500 posjetitelja / 2009.: 430 poduzeća i 19.700 posjetitelja / 2010.: 470 poduzeća i 22.700 posjetitelja). Sajam se prvi puta održao 1998. godine.

Zastupstvo GHM sajma za Hrvatsku:
Belimpex d.o.o.
A.Štrbana 18, 10000 Zagreb
Tel: 01 36 38 363, 36 48 276
e mail: office@belimpex.hr
www.belimpex.hr
www.belimpextravel.com

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust
 Komentiraj
  1. Saša Optičar napisao:

    Ja sam bio i sajam je za pohvaliti!Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!