Kolekcija Miu Miu naočala za jesen-zimu 2014/2015

miu miu naocale 2015, miu miu sunčane naočale 2015, miu miu dioptrijske naočale 2015

Međusobni splet eksperimentiranja i kreativnosti predstavljaju opću nit u ovoj novoj Miu Miu kolekciji naočala za jesen-zimu 2014/2015.

Kreativan Miu Miu duh ispunjava cijelu ovu kolekciju, ističući pritom intrigantne kombinacije eksperimentiranja i posvećenosti detaljima. Svaki se novi model ističe savršenom ravnotežom simetričnih oblika i nepravilnih obrisa, minimalističkim dizajnom i punovrijednim ukrasima, tankim metalnim elementima i bojanim detaljima iz acetata.

Za svoj novi specijalni projekt za jesen-zimu 2014/2015, Miu Miu svojim bajkovitim stilom iznova interpretira dva mitska ikonična modela slavnih kolekcija naočala Rasoir i Noir. Ove nove naočale ostaju vjerne prvotnom identitetu, ali ipak u nečemu evoluiraju: u kombinacijama nepravilnih oblika (po čemu su znane) s blještavilom detalja iz kristala.

Lepeza svježih i živahnih boja oslikava duh igre Miu Miu: biljni sok, glicinija, roza i različak plava, kao i bojane verzije kornjačevine.

Specijalni projekt Miu Miu naočala za jesen-zimu 2014/2015

Model SMU 01Q – Predstavljaju punovrijednu re-interpretaciju ikoničnog modela Rasoir za Specijalni projekt Miu Miu naočala za jesen-zimu 2014/2015. Karakterističan prednji dio u vidu mačjeg lica, ručno je ukrašen sitnim i svjetlucavim kristalima. Ova fini kaleidoskop višestraničnih kristala tvori veselu igru svjetlosti, tako da je ovaj okvir jako elegantan i ženstven. Ovaj se model izrađuje u crnoj izvedbi s ručkicama u kontrastnim crvenim i mliječno dim-sivim tonovima. Na njima je i slovni logotip Miu Miu.

Miu Miu naočale 2015

Model SMU 02Q – Za svoj novi specijalni projekt za jesen-zimu 2014/2015, Miu Miu iznova interpretira, ovoga puta uz dodatak punovrijedne notice, jedan legendaran model iz Rasoir kolekcije. Ikoničan i jasno izrezan mačji prednji dio prenaglašen je slapovima vješto sječenih mikro-kristala, dok pritom niz asimetrično rezanih kamenčića krasi gornje kutove prednjega dijela i uokviruje stakla. Dostupan je u tonovima crne i boje bjelokosti, savršeno usklađenim s nijansama crne, mramorno crne i kornjačevina boje na drškama. Na njima je i slovni logotip Miu Miu.

Miu Miu sunčane naočale 2015

Model SMU 04Q – U Specijalnom projektu Miu Miu naočala za jesen-zimu 2014/2015, model Noir prikazan je u svojoj novoj glamuroznoj izvedbi. Karakteristični prednji dio ima vijugav i nepravilan oblik s obje strane stakala, što predstavlja novu izvedbu legendarnog petokutnog acetatnog okvira. Slapovi finih mikro-kristala na donjem profilu prednjega dijela, u spoju s nizom skupocjenih kamenčića na njegovim gornjim kutovima, tvore blještavu igru svjetlosti. Dostupan je u tonovima crne, kornjačevine, mramorno crne i mliječne kuna boje. Na njima je i slovni logotip Miu Miu.

Miu Miu naočale 2015

Miu Miu kolekcija naočala

Model SMU 5OQ – Ovdje se različiti oblici spajaju jedni s drugima i za rezultat imamo ove jedinstvene sunčane naočale iz nove Miu Miu kolekcije. Zaobljen metalni prednji dio harmonično se sudara s petokutnim staklima uokvirenim u petokutne acetatne kolute. Ovaj model proizvodi se u bojama biljni sok, glicinija i mliječno sivoj. Vitke metalne ručkice imaju karakteristične kontrastne tonove kornjačevine. Na njima je i slovni logotip Miu Miu.

Miu Miu sunčane naočale 2015, naočale miu miu 2015

Model SMU 51Q – Ove sunčane naočale krasi klasično zaobljena silueta koju je i ovoga puta preradila kreativna ruka Miu Miu. Meko zaobljen metalni prednji dio pojačan je gornjim profilom iz acetata u nijansama kornjačevine, dim sive i mliječne boje biljnog soka. Vitke metalne ručkice imaju karakteristične kontrastne tonove kornjačevine. Na njima je i slovni logotip Miu Miu.

Miu Miu naočale 2015

Model SMU 03Q – Miu Miu ponovno za nas otkriva klasične sunčane naočale u obliku kišne kapi, pri čemu kreativno spaja acetat s metalom. Prednji dio ukrašen je acetatnim kolutima koji uokviruju stakla, dok se metalne ručkice odlikuju završecima u veselo kontrastnim tonovima. Lepeza boja uključuje nijanse crne, mramorno crne, dim-sive i boju orhideje. Također postoje i rafinirane mat verzije. Na njima je i slovni logotip Miu Miu.

Miu Miu naočale 2015, naocale miu miu 2015

Model VMU 06N – Nestašan je duh ovog zaobljenog modela iz Miu Miu kolekcije optičkih okvira. Bojani acetatni koluti prednjega dijela su na veseo način kombinirani s vitkim metalnim ručkicama. Acetat postoji u tonovima mliječno-sive, kornjačevine, dim-sive i roza boje – također postoje i u mat verzijama. Na njima je i slovni logotip Miu Miu.

Miu Miu dioptrijske naočale 2015

Model VMU 08N – Ovaj se optički okvir odlikuje ženstvenim i punovrijednim izrazom. Vijugav i zaobljen prednji dio savršeno ide s ručkicama po kojima se vidi veseli svjetlosni splet sitnih i svjetlucavih višestraničnih kristala. Ovaj je model dostupan u mliječnim nijansama crne, dim-sive, plave i crvene boje, dok su kristali u crnoj, zlatnoj, srebrenoj i plavoj boji.

Miu Miu dioptrijski okviri 2015

Model VMU 52N – Ovaj novi model iz Miu Miu kolekcije optičkih okvira karakteriziran je finim spojevima kontrastnih oblika. Zaobljen metalni prednji dio stoji u kontrastu naspram neujednačeno oblikovanih stakala uokvirenih u acetatne kolute. Dostupan je u tonovima biljnog soka, glicinije, različak plave i mliječno dim-sive boje. Vitke metalne ručkice imaju na završecima karakteristične kontrastne tonove kornjačevine. Na njima je i slovni logotip Miu Miu.

Miu Miu dioptrijske naočale 2015

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Tagovi
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!