Kolekcija Vogue Eyewear za jesen i zimu 2017 – stil je stav

Vogue naocale 2017-2018 jesen zima

Vogue Eyewear predstavlja svoju novu kolekciju, nadahnutu novom filozofijom marke i posvećenu bezbrojnim licima istinske ljepote koja definiraju kampanju #ShowYourVogue.

Oblikovana u skladu s ekspresivnim vizijama suvremenih žena, ovogodišnja kolekcija marke Vogue Eyewear za jesen i zimu usredotočena je na isticanje osobnosti. Prateći najnovije sezonske trendove, kolekcija nudi bogatu lepezu okvira koji su stvoreni tako da istaknu sve ono što vas čini posebnima i jedinstvenima! Nadahnuta modnim izričajem i neizostavnim stilskim dodacima ovogodišnjih najutjecajnijih trenseterica i dizajnera, kolekcija Vogue Eyewear otkriva nenadmašnu sposobnost interpretiranja najatraktivnijih sezonskih trendova iz svakog kuta, nudeći pritom ženama svih dobi i ukusa nevjerojatno raznovrstan izbor modela koji će im pomoći da izraze svoj stav, ostajući pritom u potpunosti u korak s aktualnom modom.

Eklektičan izbor modela s blistavim svjetlucavim slojevim i leće pastelnih boja daju laganu, zaigranu notu stilu modno progresivnih žena, koji se mijenja u skladu s njihovim raspoloženjem, prigodom i trendovima. Tu su i živopisni tropski uzorci te zrcalne leće koje odražavaju višedimenzionalan koncept ležerne elegancije modela stvorenih tako da odgovore na najraznovrsnija obilježja urbanog stila.

VO5195S – LIGTH&SHINE. Svjetlucavi tonovi i milijarde nijansi očaravaju stilom koji najbolje izražava vašu spektakularnu osobnost! Ovaj trendovski panhtos model s dvostrukim mostom dostupan je u raznovrsnoj ponudi boja koja odražava individualistički duh suvremenog stila. Od zabavnih svjetlucavih slojeva i plosnatih, super živopisnih zrcalnih leća za suvremenu ženu koja se ne boji pokazati ono što je čini posebnom, do vječnih klasika s nježnijim nijansama za suzdržaniju interpretaciju elegantnog dizajna koji privlači širu publiku, ovaj je model savršen za žene koje vole lagane, moderne sunčane naočale s koje krasi i ono nešto jedinstveno posebno. Naočale su dostupne u dvobojnim kombinacijama kao što su tamno plava i svjetlucava ružičasta, tamno ljubičasta i svjetlucava žuta, bež i svjetlucava azurno plava, te ciklama i svjetlucava ljubičasta, a tu su i izvedbe u svestranoj crnoj odnosno havani.

Vogue naočale 2017, model vo5195s

VO5202 – LIGHT&SHINE. Prigrlivši ekspresivnu viziju suvremenih junakinja, ovaj moderan mačkasti dioptrijski model uokviruje najnovije trendove laganim, samouvjerenim stilom. Dostupan je u širokom izboru prednjih dijelova sa svjetlucavim slojem u kombinaciji sa živopisnim jednobojnim ručkicama, kao i u dojmljivoj izvedbi u cijelosti u crnom. Radi se o modelu snažne osobnosti koji se može pohvaliti i izdignutim dijelom uz obrve za definiraniji profil te visoko postavljenim ručkicama koje savršeno izražavaju zaigran, provokativan stil sa stavom. U ponudi su živahne svjetlucave kombinacije tamno plave i svjetlucave ružičaste, tamno ljubičaste i svjetlucave žute, bež i svjetlucave azurno plave, te ciklame i svjetlucave ljubičaste, sve s jednobojnim ručkicama, a okvir je dostupan i u potpuno crnoj varijanti.

Vogue naočale 2017, model vo5202

VO4071 – TROPI-CHIC. Klasična moderna silueta izmjenjuje se sa svježim print-uzorcima i sofisticiranim stilskim detaljima što rezultira profilom koji u urbanoj džungli neće proći nezamijećeno. Ručkice s trendovskim tropskim printom obogaćuju profinjen profil ovog zaobljenog metalnog okvira daškom avanturističkog duha. Ovaj je model stvoren upravo za chic žene koje vole ispitivati granice i uvriježena pravila, a dostupan je u širokoj paleti boja, uključujući boju plavila za rublje i boju grlice te crnu i smeđu – kako bi svi pronašli nešto za sebe bez obzira traže li moderniju ili klasičniju, svestraniju verziju.

Vogue naocale 2017-2018, model vo4071

VO5205S – TROPI-CHIC. Elegantna, vitka konstrukcija i višebojni print-uzorci čine ovaj glam-chic model odvažnim odabirom za izražavanje individualne ljepote. Kombinirajući zaobljeni leptirasti oblik s potpuno novim profilom, definiranim plosnatim lećama koje su postavljene preko okvira, i tropskim printom na poliranim metalnim ručkicama, ovaj okvir donosi zgusnutu priču u bojama za raznovrsne odvažne, izražajne modne izričaje. Prednji dio od najlonskih vlakana dolazi u nijansama od sezonske boje grlice i boje plavila za rublje do dramatične tamno crvene, crne i tamne havane, a naočale su dostupne s klasičnim gradualnim i višebojnim zrcalnim lećama, uključujući jedinstvene nijanse sivo zrcalno žuto roze i azurno gradualno ružičasto gradualne smeđe – što savršeno spaja suvremene kontraste sa zaigranim stavom.

Vogue naocale 2017-2018, model vo5205s

VO5206 – METALLIC BEAT. Sofisticirani ali neočekivani, rock-chic metalni detalji u kutovima daju ovom očaravajućem novom modelu dodatnu zavodljivost. Prisutan u kampanji za jesen i zimu 2017. gdje ga nosi Gigi Hadid, ovaj mačkasti okvir od najlonskih vlakana nevjerojatno dobro pristaje, a krase ga polirani metalni ukrasni detalji, kao i visoko postavljene linearne ručkice. Chic eleganciju zaokružuju zaigrani dvobojni okviri, uključujući smjele kombinacije boje grlice i tamno crvene, bordo i ciklame, havane i boje plavila za rublje, a tu su i potpuno crna odnosno havana verzija. Na taj način stvorena je široka ponuda za najrazličitije modne izričaje sa stavom.

Vogue naocale 2017-2018, model vo5206

VO4079S – METALLIC BEAT. Dizajniran tako da prati jedinstvene profile suvremenih žene, ovaj odvažni model bez okvira donosi kontrast napredne konstrukcije plosnatih leća i ženstvenog leptirastog oblika s poliranim metalnim dekoracijama, što u konačnici rezultira izuzetno trendovskim modnim dodatkom. U sofisticiranoj igri atraktivnih završnih obrada i višebojnih leća, polirani metalni detalji na plosnatim zrcalni lećama u metalik tonovima nježne ružičaste, azurno plave ili smeđe donose glamurozan look sa chic urbanim stavom.

Vogue naocale 2017-2018, model vo4079s

VO4074S – METALLIC BEAT. Čarolija u cijelosti izvedena od metala! Ostajući ukorak s trendovima, ali i jedinstven, ovaj ultra chic model odražava predivnu stranu vaše osobnosti koja s lakoćom dolazi do izražaja. Ženstveni, super trendovski dvostruki most i mačkasti oblik bez okvira krase polirani detalji od ultra tankog metala u kombinaciji s mat završnom obradom okvira, dok višebojne gradualne i zrcalne leće definiraju dojmljiv modno napredan izričaj. Mat zlatni, svijetlo smeđi, svijetlo ružičasto zlatni, azurno plavi i ružičasti metalni ukrasi tonski su usklađeni sa zrcalnim lećama u suvremenom stilu, dok nježne sivo gradualno zlatne verzije nude svestranije, klasičnije rješenje.

Vogue naocale 2017-2018, model vo4074s

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!