Vogue kolekcija naočala za 2017: upoznajte V-Edge

vogue naočale 2017

Modeli upečatljivog dizajna te odvažnog, urbanog duha otvaraju jedinstvenu novu sezonu za Vogue Eyewear: upoznajte V-Edge

Dinamično, originalno i suvremeno, ove sezone Vogue Eyewear slavi svijet mode uzbudljivom novom kolekcijom koja interpretira odvažne kontraste i kombinacije najnovijih trendova u različitim medijima, iz svježe dizajnerski orijentirane perspektive.

Istražujući višedimenzionalne kreativne koncepte ovogodišnjih najatraktivnijih smjernica iz svijeta dizajna i mode, kolekcija iznova definira elegantnu urbanu estetiku za najrazličitija lica globalnih žena koje obožavaju suvremene modne dodatke. Od sjajnih slojeva i ukrasnih grafičkih kristalnih i metalnih detalja u novim kolekcijama Charming Braid i Metal Twist do modernog minimalizma najprodavanijih okvira Light & Shine te trendovskih dvostrukih mostova, nadahnutih oblika i buntovničkih zrcalnih nijansi novih modela Casual Chici In Vogue, ova nevjerojatno raznovrsna ponuda izražava novu paradigmu slobodoumnog izražavanja suvremenog stila karakterističnog za marku.

Dobro došli u potpuno novi svijet kolekcije V-Edge – gdje internacionalni dizajn nadahnjuje trendovski modni izričaj prilagođen vizionarskom stavu modernih žena diljem svijeta.

VO 4048S. Elegantna reinterpretacija odvažnih oblika utjelovljuje modom nadahnute trendove u iznimno tankim strukturama s intrigantnim dvostrukim izdignutim okvirom ovog sunčanog modela panthos oblika u potpunosti izrađenog od metala, donoseći avangardno viđenje ležernog stila. Dostupan u nizu boja, s elegantnim pop bojama mliječnog sjaja u kombinaciji sa zrcalnim lećama, kao i u klasičnoj srebrnoj ili blijedo zlatnoj varijanti, ovaj model stvoren je za elegantne, lako nosive modne kombinacije kao i za odvažnije reinterpretacije suvremene elegancije s daškom sofisticiranosti.

vogue naočale 2017

VO 5136S. Provokativni oblici, atraktivne zrcalne leće i ženstveni pastelni tonovi definiraju kozmopolitsku dušu žene koja nosi Vogue. Sa zanimljivo izrezanim, izdignutim dijelom uz obrve te tankim plosnatim metalnim ručicama u komplementarnim dvotonskim kombinacijama – uključujući sivo/rozu, ljubičasto/pješčanu ili plavo/sivu te klasičnu crnu ili tamnu havanu u kombinaciji s blijedo zlatnom – ove zavodljive okrugle sunčane naočale od najlonskih vlakana donose avangardan izgled za ženu u pokretu koja voli pratiti trendove prožete ležernim sofisticiranim duhom. Ovaj se model pojavljuje u kampanji za proljeće i ljeto 2017.

vogue sunčane naočale 2017

VO 5137S. Trendovski dizajn, odvažne zrcalne leće i kontrastne završne obrade glavna su obilježja ovog laganog novog panthos modela od najlonskih vlakana, visokih profila s izrezanim dijelom uz obrve i vitkim plosnatim metalnim ručkicama, koji odražava trendovski urbani glamur moderne žene upečatljive osobnosti. Dostupan u pet dvobojnih varijanti, uključujući mekane pastelne tonove u kombinaciji s najsuvremenijim zrcalnim lećama te crnu ili havanu s blijedo zlatnim metalnim elementima i klasičnim lećama, ovaj model širinom svoje ponude nudi i klasičnije i odvažnije varijante s nepogrešivim osjećajem za zaigranost suvremenog stila.

vogue naočale 2017

VO 4056. Sofisticirani dizajn, komplementarni kontrasti i nježne pastelne nijanse glavna su obilježja ovog mačkastog modela stvorenog za žene u potrazi za chic, dizajnerski orijentiranom estetikom koja je istodobno i moderna i suštinski ženstvena. U skladu s najpopularnijim ovogodišnjim trendovima, u cijelosti metalnu konstrukciju i jedinstvene linije profila koji se udvostručuje u gornjem dijelu prati paleta dvobojnih kombinacija s komplementarnim nijansama pastelnosive/ružičaste, fuksije/narančaste te plave/sive, kao i svestrane kombinacije crne/srebrne ili smeđe/blijedozlatne. U takvoj širokoj ponudi, nešto za sebe će naći i žene koje traže atraktivan, upečatljiv dizajn i one sklonije lakše uklopivim, svestranijim varijantama.

Vogue dioptrijske naočale 2017

VO 5138. Provokativan dizajn suvremenog modela naglašen je ženstvenim kontrastima i jedinstvenim kolorističkim detaljima koji definiraju potpuno novu estetiku za elegantnu ženu čije viđenje života je istodobno ležerno i sofisticirano. Igra vitkim volumenima, zanimljivih izreza i suvremenih kontrasta, glavno je obilježje ovog laganog panthos okvira od najlonskih vlakana i metala, dostupnog u širokom rasponu kombinacija trendovskih i klasičnijih boja, nudeći tako ne samo glamurozan izričaj s jedinstvenim detaljima u boji, već i lako uklopive i lako nosive, univerzalno privlačne, svestrane varijante.

vogue naocale 2017

Možda će vas također zanimati: Ray-Ban naočale za 2017. Ovog proljeća nose se prave legende!

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!