Versace – kolekcija “Icon Stones” za zimu 2013/2014

Versace naočale, versace naočale 2014

Legendarni modeli naočala u suvremenom ruhu, minimalne siluete i raskošni profili, beskompromisnost. To je duh na kojem počiva nova ekskluzivna linija naočala Versace Icon Stones: kolekcija koja slavi bogato i relevantno nasljeđe Kuće koristeći skupocjene nove detalje na samo sebi svojstven glamurozan način.

Nadahnuta Versaceovom kolekcijom nakita, nova kolekcija Icon Stones kombinira iznimnu ženstvenost i senzualnost u igri odvažnih i izazovnih kontrasta. Mekane linije, veliki okviri, legendarni motivi poput meduze na ručkicama, koja se sada multiplicira i dodatno ističe kišom kristala, donose nov i u svakom pogledu poseban efekt. Ovu novu kolekciju idealno nadopunjuje ekskluzivna torbica koja je i izvanredna ideja za poklon.

Nova kolekcija Icon Stones svoje je mjesto pronašla i u kampanji modne kuće Versace za jesen i zimu 2013/2014. koja interpretira sirovu snagu odjeće i modela fokusirajući se na provokaciju, glamur i stav modne kolekcije. Vizuale za kampanju u londonskom su studiju snimili Mert Alas i Marcus Piggott, pod vodstvom umjetničkog direktora Giovannija Bianca.

VE 4256B

Versace naočale 4256B

Okrugli leptirasti profil i pune linije daju ovim sunčanim naočalama dašak suvremene elegancije, a za njihov blistav sjaj zaslužan je niz od tri medaljona s meduzama, smještenih s vanjske strane ručkica i ukrašenih sa 132 kristala. Atraktivnost i uspješna interpretacija detalja glavna su obilježja ovih odvažnih, iznimno ženstvenih i provokativnih sunčanih naočala.

Paleta boja uključuje veličanstvenu crnu, havanu, crno-ljubičastu i crvenu, a model je dostupan i u varijanti za azijsko tržište te s ekskluzivnom torbicom.

VE 3181B

Versace naočale 3181B

Četvrtasti ali mekani profil ovih acetatnih dioptrijskih okvira krasi legendarni detalj meduze, ponovljen tri puta na svakoj ručkici i ukrašen s 96 kristala. Zahvaljujući jedinstvenom spoju odvažnosti i sofisticiranosti, ovaj bi model mogao ući u legendu.

Dostupan je u širokoj paleti boja od crne, preko havane, crnoljubičaste i crvene do žuto-crne kombinacije, kao i u varijanti za azijsko tržište, te uključuje i ekskluzivnu torbicu izrađenu samo za ovu kolekciju.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!