Opti 2014 – sajam optike München

sajam-optike-2014

Gospođa Melanie Binder (29) je nova voditeljica sajma opti, a zamijenila je dosadašnju gospođu Claudiu Weidner (34) koja nakon pet godina u poduzeću GHM GmbH okreće novo poglavlje u svojoj karijeri.

sajam optike 2014

Melanie Binder

Gospođa Binder je stekla zvanje poslovnog upravljanja (B.A.) specijaliziranog za sajmove, kongrese i evente. Tijekom proteklih nekoliko godina stekla je iskustvo u sajamskom poslovanju kao voditelj timova u nekoliko različitih poduzeća. Njezina odgovornost je uključivala razvoj i implementaciju novih stručnih sajmova. Zadnja dužnost koju je obnašala prije preuzimanja sajma opti je bila u svojstvu vođe tima u IT poduzeću iz Münchena.

“A great thing for new businesses”

Sajam opti ponovo kreće – od 10. do 12. siječnja 2014. u prostorima Messe München-a, stoga već sada označite ovaj datum u Vašim kalendarima. Sajam opti i ove godine nudi veliku mogućnost start-upovima u obliku tzv. boxeva, kojih će na sljedećem opti-u biti čak 12, u odnosu na prijašnjih 8. Ti tzv. boxevi su štandovi koji uključuju kompletni paket, prostor i štand konstrukciju, a prijaviti se mogu oni koji su osnovali poduzeća nakon 1.siječnja 2011. Prijaviti se mogu i kompanije koje debitiraju sa svojim novim proizvodima na globalnoj sceni, tada je moguće pored svoga glavnoga štanda pripojiti i box.

sajam optike 2014Prijave su otvorene za sve start-upove koji žele predstaviti svoje proizvode na takvim štandovima u paviljonu C4 u području zvanom YES!. Za dodatne informacije obratite se sajmu e-mailom na opti@ghm.de ili telefonom na +49 (0)89 949 55-154.

Klaus Peter Kison iz Classic Style Eyewear: boxevi pružaju idelanu mogućnost predstaviti svoje proizvode na glavnoj sceni po vrlo prihvatljivim cijenama.

Carla Isabel Pires iz Charmossas-a: prvi puta smo se predstavili na sajmu opti koji je uistinu velika međunarodna pozornica i moram napomenuti da su opti boxevi stvarno izvrsna ideja, oni daju mogućnost novim start-upovima da pokažu svoje proizvode uz „velike igrače“ na ovakvoj velikoj izložbi.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!