Ray-Ban – Kolekcija proljeće/ljeto 2012

ray ban naocale, naočale ray ban, ray-ban

Ray-Ban je oduvijek bio sinomim kvalitete kada su u pitanju materijali, preciznost izrade i osmišljavanje posebnih detalja karakterističnih za marku. Njegovi modeli naočala imaju osobnost u punom smislu te riječi, pa ih diljem svijeta biraju osobe koje vjeruju u slobodu, originalnost i antikonformizam, osobe koje žele ostaviti svoj trag na svijetu. Drugim riječima, naočale Ray-Ban su svevremenski simbol stila.

ray ban naočale aviator, aviator ray-ban, naočale, naocale

Ray-Ban Aviator

Kolekcija za proljeće/ljeto 2012. donosi moderne reinterpretacije nekih od najpoznatijih modela – Ray-Ban Aviator, metalni Ray-Ban Round, Ray-Ban Meteor i Ray-Ban Laramie – koji su sada dostupni s ekskluzivnim plavim, ružičastim i zelenim staklenim vintage lećama.

Nakon svog predstavljanja u ožujku 2011, linija Ray-Ban Youngster ove je godine proširena novim jedinstvenim bojama, obojenim gradualnim lećama i dvama inovativnim modelima, za muškarce i za žene. Posebna linija Ray-Ban Rare Prints s ograničenim brojem primjeraka, koju smo upoznali pred dvije godine, sada nudi nove specijalizirane opcije boja i gradualne leće u različitim bojama.

Linija Ray-Ban Tech koristi novu tehnologiju za kreiranje još laganijih i funkcionalnijih naočala, dok Ray-Ban Vista donosi sofisticirane i zaobljene oblike dioptrijskih modela za muškarce i predimenzionirane okvire u dva tona za žene.

Kolekcija RAY-BAN ICONS

ray ban naocale Wayfarer Folding, ray ban naočale, naocale ray ban

Ray-Ban Wayfarer Folding

Ray-Ban Aviator – Model s kojim je započela legendarna priča marke, koji je postao ikona stila i dizajna, u punom smislu te riječi, od trenutka kada je ugledao svjetlo dana 1937. Model Ray-Ban Aviator 3025 je sve to i još više, a njegove nove revolucionarne vintage leće, dostupne u zelenoj, plavoj i ružičastoj, sada ga čine novim bezvremenskim klasikom.

ray ban naočale meteor, ray ban naočale

Ray-Ban Meteor

Ray-Ban Wayfarer Folding – Bez obzira na manje promjene i osvježenja izgleda, ovaj je model zadržao svoje prepoznatljive kultne karakteristike. Jednostavan je i udoban za nošenje, a sada ga možete pronaći i s plavim, zelenim i smeđim vintage lećama.

ray ban naočale Laramie, ray ban naocale, ray-ban

Ray-Ban Laramie

Ray-Ban Meteor – Model nadahnut slavnim Wayfarericama i stilom 60-ih sada je pomlađen plavim i zelenim vintage lećama te posebnim zakovicama.

Ray-Ban Laramie – Svojim vintage izgledom i retro stilom ove sunčanih naočala na jedinstven način odaju priznanje modelu koji je postao legenda. Detalji poput tanjih zakovica razlikuju ih od njihove muške verzije, modela Ray-Ban Meteor, a dostupne su sa zelenim, plavim i ružičastim vintage lećama.

Kolekcija RAY-BAN YOUNGSTER

Ova kolekcija sada donosi dva nova modela sunčanih naočala za mlađu publiku. Ray-Ban ih je osmislio za urbane trendsetere jasno definiranog ukusa i stila. Oba modela imaju lagane gumene okvire u boji, s time da muški modeli imaju i gumirane ručke, dok modeli za žene imaju metalne ručke s ugraviranim logotipom. Leće su gradualne i u boji.

Kolekcija RAY-BAN RARE PRINTS

naočale ray-ban, ray ban naočale Color Block

Ray-Ban Color-Block

Od kolekcije za proljeće/ljeto 2010, modeli Ray-Ban Wayfarers donose novu trendsetersku liniju, odvažnog i zanimljivog dizajna, koja je idealna za one koji prate modu, ali žele zadržati svoj osoban modni izraz.

Model Color-Block nadahnut je pop kulturom i Mondrianovim kvadratima u različitim bojama, a rezultat je nove acetatne tehnologije koja omogućuje transparenciju duž cijelog okvira. Model inspiriran 60-ima – Typedelic – donosi psihodelične boje te riječi “mir i ljubav”.

Kolekcija RAY-BAN RARE TECH

ray ban naočale tech, naocale ray ban

Ray-Ban Tech

Novi model Ray-Ban Tech primjenjuje najnoviju tehnologiju ne gubeći nimalo na svom posebnom stilu. Metalni okvir, inovativne ručkice od karbonskih vlakana, prilagodljiv kraj ručkica za savršeno pristajanje i polarizirane leće čine ovaj model idealnim za one koji traže i udobnost i stil.

Kolekcija RAY-BAN VISTA

ray ban naocale vista, naočale ray ban

Ray-Ban RX 5257

RX 5257: Unisex model za one koji žele povezati tradicionalnu zaobljenu liniju s jedinstvenim bojama i detaljima.

RX 5255: Osvježeni predimenzionirani model za žene s posebnim zakovicama s prednje strane i novim dvoslojnim kombinacijama boja: crna/prozirna, vino-crvena/prugice, havana/bež, svjetloplava/smeđa i smeđa/ružičasta.

Za više informacija o marci Ray-Ban posjetite www.ray-ban.com

Sudjelujte u našoj nagradnoj igri; Lajkaj Ray-Ban naočale! i u samo par klikova osvojite vrijednu nagradu!

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Tagovi
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!