Ray-Ban naočale za 2017. Ovog proljeća nose se prave legende!

Ray Ban naočale 2017

Naočale marke Ray-Ban jednako su legendarne kao i ljudi koji ih nose. Kombiniranjem inovativnog novog dizajna s reinterpretiranim klasicima, kolekcija za proljeće i ljeto 2017. odaje priznanje pionirskom duhu marke. Koji god model da izaberete, bit ćete u središtu pozornosti zahvaljujući paru okvira koji je dojmljiv baš poput vas.

Novosti za proljeće i ljeto 2017.

Pronađite svog favorita među modelima koji će savršeno zaokružiti svaki stil. Potpuno metalnim okvirima i modelima s dvostrukim mostom pridružuje se skroz nova legenda: Ja-Jo.

Predstavljamo Ja-Jo

Ovosezonski festivalski obavezni modni dodatak: uokvirite svaki glazbeni trenutak ovog ljeta novim modelom naočala, koji je nazvan Ja-Jo. Ovi iznimno veliki okrugli okviri bude sjećanja na duh ‘60-ih. Dodajte tome malo boje i zaokružite svoj festivalski look – leće ispranih nijansi pravi su podsjetnik na festivalske velikane. Model je, naravno, dostupan i u sunčanoj i u dioptrijskoj varijanti, kako biste svaku prigodu mogli obogatiti svojom osobnom notom.

RB3592 – Nove sunčane naočale Ray-Ban Ja-Jo s potpuno metalnim okvirom naglašenih gabarita dostupne su u zlatnoj, srebrnoj i bakrenoj boji, koje savršeno nadopunjava neka od sedam varijanti zrcalnih leća u nijansama poput ružičaste, zelene, narančaste, žute, tamnoljubičaste i svijetloplave.

ray ban naocale 2017

RX6392 – Nove dioptrijske naočale Ray-Ban Ja-Jo s tankim profilima i izuzetno finim cilindričnim ručkicama nude cjelodnevnu udobnost. Dostupne su u klasičnoj zlatnoj ili srebrnoj varijanti, kao i u šest završnih obrada u nijansama kao što su boja breskve, žuta, zelena, ružičasta, bijela i svijetloplava.

Ray-Ban dioptrijske naocale 2017

Novitet u postojećoj ponudi

Predvodite najpopularnije trendove ove sezone noseći novi Ray-Ban Round Double Bridge. Ovaj acetatni model sada ima elegantan metalni most i dostupan je u nizu atraktivnih boja. Odaberite zaigranu varijantu s kombinacijom žutog okvira i zelenih odnosno plavih gradualnih leća – savršeno za svaki party na ulicama vašeg grada. Ili krenite suzdržanijim smjerom uz klasični crni okvir sa zelenim lećama.

RB4279 – Nove acetatne sunčane naočale Ray-Ban Round Double Bridge s jedinstvenim dvostrukim mostom. Okviri su dostupni u crnoj, žutoj, svijetloplavoj, ružičastoj, ljubičastoj i havani. Nadopunjuje ih široka ponuda leća među kojima su klasične smeđe, zelene, polarizirajuće zelene, kao i četiri nove multigradualne nijanse.

Ray-Ban sunčane naočale 2017

Radite stvari drukčije uz Ray-Ban Double Metal Bridge. Kombinacija iznimno tankog, dvostrukog metalnog mosta i glatkog acetatnog okvira, daje ovom okviru sofisticiranost prožetu modernim dizajnom koja ga čini obaveznim dijelom vaše garderobe.

RB2183 – Nove acetatne sunčane naočale Ray-Ban Double Metal Bridge krasi izuzetno tanki dvostruki metalni most. Dostupne su u potpuno crnoj varijanti, kao i u četiri nove dvoslojne varijacije smeđe havane, bež rožnate, bež havane i žuto/smeđe, s lećama u šest boja: u klasičnoj zelenoj, smeđoj, polarizirajućoj zelenoj te tri gradualne nijanse.

naocale Ray Ban 2017

Zaokružite ovu sezonu potpuno metalnim okvirima. Još jedan model s dvostrukim mostom, novi Ray-Ban Full Metal Round krase iznimno tanke ručkice i već na prvu osvaja svojim kultnim suvremenim izgledom. Pomno promišljen dizajn zaokružuju zlatni odnosno crni okviri s lećama u rasponu od gradualnih flash varijanti do originalnih zelenih, smeđih i sivih.

RB3647N – Nove sunčane naočale Ray-Ban Full Metal Round s elegantnim dvostrukim mostom i iznimno tankim metalnim okvirom dostupne su u kombinaciji sa šest nijansi leća: s klasičnom zelenom, smeđom, polarizirajućom zelenom te u tri gradualna tona.

Ray Ban 2017

Reinterpretirano za proljeće i ljeto 2017

Noviteti ove sezone nisu samo potpuno novi okviri. Za proljeće i ljeto 2017. Ray-Ban je reinterpretirao neke od svojih klasika, prenoseći ih iz arhiva izravno u sadašnjost, uz pomoć novih boja, leća i neočekivanih završnih obrada. Započnimo tamo gdje je sve počelo: s modelom Aviator. Pronaći ćete ga u novom izdanju u dioptrijskoj i sunčanoj varijanti, u kombinaciji mekanih pastelnih gradualnih nijansi leća s poliranim brončanim okvirima. Čisti Ray-Ban, u novom izdanju.

RB3025 – Reinterpretirane sunčane naočale Ray-Ban Aviator s prepoznatljivom pilotskom siluetom osvježenom s tri nijanse brončanih metalnih okvira, super tankim ručkicama i tri tople nijanse gradualnih leća.

naočale Ray-Ban 2017

RX6489 – Reinterpretirane dioptrijske naočale Ray-Ban Aviator dostupne su sa izuzetno tankim metalnim okvirima i plosnatim ručkicama, u klasičnoj srebrnoj, zlatnoj i svijetlosmeđoj.

Ray Ban 2017 dioptrijski okviri

U međuvremenu je preporođen i legendarni Ray-Ban Club Round. Sada ga krase potpuno novi okviri od pravog drva i leće u potpuno novim bojama. Mekani gumeni sloj na okvirima i vrhunske polarizirajuće leće daju ovom modelu dašak boemskog cool duha u kombinaciji s naprednim tehničkim rješenjima. Možete se odlučiti i za neke od zrcalnih gradualnih leća u duginim nijansama – od zelene preko ljubičaste do plave – koje će lijepo zaokružiti vašu omiljenu kombinaciju.

RB4246M – Nove sunčane naočale Ray-Ban Club Round Wood s drvenim okvirom imaju mekane gumirane slojeve, tanke metalne okulare i metalni most s gravurom. Dostupne su u pet varijanti uključujući javor, orah, trešnju s gumiranim dijelom u boji, te polarizirajućim smeđim i zelenim odnosno gradualnim flash lećama.

Ray-Ban naočale 2017

Osvježena paleta boja

Za proljeće i ljeto 2017. Ray-Ban je koloristički osvježio neke od svojih prepoznatljivih modela. Clubmaster se osuvremenio brončanim metalnim okularima, pjegastim acetatima i gradualnim mineralnim lećama, što sve zajedno stvara zaigran, kaleidoskopski efekt. Tu su i tri potpuno nove boje okvira Ray-Ban Round. Žute, svijetloplave odnosno ljubičaste okvire nadopunjuju zrcalne multigradualne leće, dajući vašem sveukupnom izgledu modno odvažnu notu.

RB2180 – Koloristički osvježeni okrugli sunčani okviri dostupni su u tri nove boje – žutoj, svijetloplavoj i ljubičastoj – u kombinaciji s najnovijim multigradualnim zrcalnim lećama odvažnih nijansi kao što su: zelena zrcalno plava, gradualna ljubičasta, zelena zrcalna lila gradualno ljubičasta, smeđa zrcalna gradualno srebrna.

Ray Ban suncane naocale 2017

RB3016 – Koloristički osvježene sunčane naočale Clubmaster s novim brončanim metalnim okularima i blistavim pjegavim acetatima te suvremenim gradualnim mineralnim lećama za efekt duginih boja.

Ray Ban naocale 2017

Osvježite svoj stil ovog proljeća uz Ray-Ban. Od reinterpretiranih klasika do chic novih modela, nosite proslavljeni dizajn na svoj način. Neviđeno. Odvažno. Individualno. Prateći duh marke Ray-Ban, i vi možete izgledati kao legenda.

Sada uz pomoć lokatora trgovina možeš pronaći najbliže prodajno mjesto s naočalama Ray-Ban u Hrvatskoj: Ray-Ban lokator trgovina

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!