Ray Ban naočale – kolekcija za 2013.

ray ban naočale 2013, ray ban modeli 2013 , ray ban naočale za vid

Super-sportske ili starinskog izgleda, sunčane ili dioptrijske, naočale u novoj kolekciji Ray-Bana reinterpretiraju legendarne modele uz pomoć visokotehnoloških rješenja i boja. Lagani materijali, završni detalji izvedeni stručnim rukama te trendovska paleta boja čini ove naočale vrlo nosivima.

Rođene 1937, kada su kreirane slavne avijatorice koje su štitile oči vojnih pilota od odsjaja na visinama, Ray-Banove naočale još jednom se ističu kao osnovni modni dodatak koji osobi koja ih nosi daje ono nešto posebno – čak i u najsvečanijim prigodama, kao što su nam već pokazali brojni pojedinci iz svijeta poznatih i slavnih koji su ih odabrali.

Ray-Ban Tech

Ray ban 3599, ray ban naočale 2013

RB 3499

RB 3499. Novi model unutar linije Ray Ban Flip Out sa zamjenjivim lećama i ultralaganim nosivim dijelom odlikuje sofisticirani sustav skidanja i postavljanja leća. Dostupan je s 2 para leća – polariziranima i klasičnima – koje se mogu izmjenjivati. Tanki metalni okvir pruža maksimalnu lakoću, i što se tiče stvarne težine i vizualnog dojma. Dostupan je u 3 verzije: u poliranoj zlatnoj boji s prozirnim lećama, u boji gunmetal s crnim lećama, kao i u crnoj boji s crnim lećama.

Ray ban 8312 sunčane naočale 2013, ray ban naočale 2013

RB 8312

RB 8312. Unutrašnjost nove karbonske šipke obložena je hipoalergenskom injektiranom gumom. Prilagodljive ručkice pružaju iznimnu udobnost. Zglobovi su izrađeni iz jednog komada, a nosni jastučići su od silikona. Ove su naočale dostupne s polariziranim lećama i u 6 varijanti boja: tamni ugljen s gunmetal ručkicama i plavim umetkom, svijetli ugljen sa srebrnim ručkicama i plavim umetkom, tamni ugljen s gunmetal ručkicama i crvenim umetkom, tamni ugljen s gunmetal ručkicama i zelenim umetkom, tamni ugljen s gunmetal ručkicama i smeđim umetkom, svijetli ugljen sa srebrnim ručkicama i crnim umetkom. Sve varijante imaju laserski ugravirani logo.

ray ban naočale 2013, Ray-Ban 4186 sunčane naočale 2013

RB 4186

RB 4186. Ovaj novi mladenački model osmišljen je za tinejdžere koji se žele istaknuti stilom koji pruža Ray Ban. Trendovski dizajn privlači modno osviještene mladiće i djevojke, a dodatno je naglašen sezonskom paletom boja i gumiranom teksturom. Gradualne leće u više tonova kompletiraju moderan dojam. Dostupne su u sljedećim kombinacijama boja: potpuno crna, havana + zlatna, tamni pijesak + srebrna, boja vina + gunmetal, grafitno metalno + gunmetal.

ray ban naočale 2013, Ray Ban 4190 Sunčane naočale 2013, suncane naocale

RB 4190

RB 4190. Nadahnuti svevremenskim šarmom Amerike u pedesetima, novi modeli Clubmaster s injektiranim plastičnim okvirom imaju legendarne zakovice u rubovima i metalni donji dio okvira. Dostupne su u šest varijanti u suptilnim kombinacijama boja: sjajna crna + zlatna, polusjajna crna + metal u crnoj boji, polusjajna havana + metal boje gunmetal, polusjajna tamno bež + srebrna, polusjajna plava + metal boje gunmetal.

Novi dioptrijski modeli

Ray Ban RX 8411 Dioptrijski okviri 2013, ray ban naočale 2013

RX 8411

RX 8411. Ovaj novi karbonski model ima lagane, stilizirane poluotvorene okvire i poigrava se suzdržanim tonovima metalne baze u kombinaciji s različitim nijansama gornjeg dijela okvira. Dostupno je 5 kombinacija boja: gunmetal + crna, gunmetal + matirana smeđa, gumetal + mat, sjajna siva + mat, sjajna crna + srebrna. Ručkice su prilagodljive zahvaljujući injektiranoj hipoalergenskoj gumi s unutarnje strane, što ovaj okvir čini iznimno udobnim.

Ray Ban RX 5285 Ray ban dioptrijski okviri 2013, dioptrijske naočale 2013 ray ban, ray ban naočale 2013

RX 5285

RX5285. Nadahnut wayfarericama ovaj novi ženstveni model s metalnim retro ovalnim detaljima na rubovima i dalje ostaje jedan od najpopularnijih, između ostalog i zato jer njegov izbor boja zaista daje mašti na volju, pa tako u skladu s najnovijim trendovima nudi čak i klasični rožnati okvir u kombinaciji s nekom od odvažnih boja. Opcije boja uključuju: crnu na prozirnoj podlozi, tamnu havanu, crvenu na bež rožnatoj podlozi, plavu na sivoj rožnatoj podlozi, zelenu na bež rožnatoj podlozi.

Za više informacija o marci Ray-Ban posjetite: www.ray-ban.com

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Tagovi
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!