Ray-Ban dioptrijske i sunčane naočale, jesen-zima 2016

ray ban 2016 naočale, naocale ray ban suncane 2016, ray ban dioptrijske

Predstavljamo nove plosnate gradualne leće i nove oblike okvira – Ray-Ban, novo lice legende čija povijest seže sve do 1937.

Kolekcija marke Ray-Ban za jesen i zimu 2016. usredotočena je na suvremene detalje i moderne varijacije leća kojima izražava svoje novo viđenje prepoznatljivog dizajna. U svakom pogledu ostajući vjerna pionirskom duhu koji je oduvijek obilježavao Ray-Ban, kolekcija ističe nenadmašnu sposobnost marke u pomicanju granica – predstavljajući revolucionarne leće i inovativne značajke kojima se redefinira sama srž autentičnosti stila i usavršenih performansi.

Ponudom naočala za jesen i zimu 2016. dominiraju tri teme: linija Ray-Ban Round, gradualne flash-leće (gradualne refleksivne leće u jarkim bojama) te dvostruki most. Ovosezonska revolucija je transformacija linije Ray-Ban Round novim plosnatim gradualnim flash-lećama od kristalnog stakla te novim ovalnim i heksagonalnim oblicima. Istodobno obitelji Ray-Ban Clubmaster uvodi elegantni aluminij u kombinaciji sa zlatnim metalnim profilima, bogatim dvoslojnim acetatima, mat završnom obradom te izuzetno modernim gradualnim flash-lećama, čime se zaokružuje novo viđenje dva proslavljena dizajna naočala.

Tu je i reinterpretacija dvostrukog mosta legendarnog modela Ray-Ban Gatsby, u finom metalu, kojom se skladno povezuju dva različita izričaja, moderni dioptrijski stil i izgled najsuvremenijih okvira iz kolekcije Tech. Pero-laka kombinacija tehnologije Light Ray i titana redefinira najbolje performanse okruglog modela od najlonskih vlakana, a prisutna je i kod dva nova modela prvom kombinacijom metalnog dvostrukog mosta na dioptrijskom modelu.

EVOLUCIJA MODELA ROUND

RB3447N. Nove plosnate flash-leće od kristalnog stakla u sofisticiranim gradualnim jarkim bojama sa zrcalnim premazom – uključujući sivu, ljubičastu boju glicinije, svjetloplavu i bakrenu – donose odvažan, moderan izgled autentičnom, sjajnom metalnom profilu u boji zlata, koji prate i kovani detalji te izuzetno tanke ručkice klasičnog modela Ray-Ban Round, čime se dobiva suvremena interpretacija proslavljenog dizajna koja će jednako privući i muškarce i žene.

ray ban naocale 2016, rb3447n

RB3548N. Prepoznatljivi novi šesterokutni oblik osvježava klasični zlatni metalni profil proslavljenih okvira Ray-Ban Round, dok nove plosnate gradualne flash-leće od kristalnog stakla u suptilnijoj verziji jarkih boja sa zrcalnim premazom – uključujući bakrenu, ljubičastu boju glicinije, zlatnu, sivu i svjetlo plavu – kao i opcija s klasičnim zelenim lećama G15, odražavaju proslavljeni duh ovog profinjenog okvira iz potpuno nove perspektive.

ray ban suncane naocale 2016, rb3548n

RB3547N – RX3547V. Ovaj novi ovalni sunčani model sa zlatnim metalnim profilima, kovanim detaljima i izuzetno tankim ručkicama u jednakoj je mjeri prikladan i za muškarce i za žene. Njegove plosnate flash-leće od kristalnog stakla vrhunske kvalitete u gradualnim jarkim bojama sa zrcalnim premazom – uključujući bakrenu, ljubičastu boju glicinije, zlatnu, sivu i svjetloplavu – kao i jednobojne zelene G15, obogaćuju ovaj suvremeni dizajn dozom odvažne posebnosti. Okvir je dostupan i u dioptrijskoj verziji u nijansama kao što su arista zlatna, gunmetal, sjajna crna i brončana.

Ray-Ban naočale 2016, ray ban rb3547n

Ray-Ban dioptrijski okviri 2016, ray ban rx3547v

OBITELJ CLUBMASTER

RB 3016 – RX5154. Specifičan gornji dio okvira tipičan za Clubmaster u kombinaciji s vitkim, linearnim ručkicama, zlatnim metalnim mostom s ugraviranim detaljima i prepoznatljivim 3D zakovicama pravo je utjelovljenje klasičnog stila. Suvremene gradualne flash-leće – u jarkoj bakrenoj, crvenoj, zelenoj i plavoj sa zrcalnim premazom – kombiniraju se s dvoslojnim sjajnim crveno/havana acetatom, odražavajući suvremen duh autentične legende. Dioptrijska je verzija dostupna u potpuno novim bojama, kao što su crna, havana, crvena i ljubičasta, izvedenima iznad teksturiranog sloja kamuflažnog uzorka čime se dobiva nevjerojatno zanimljiv završni dojam.

Ray-Ban sunčane 2016, ray ban rb3016

Ray-Ban dioptrijske naočale 2016, ray ban rx5154

RB 3507. Ray-Ban Clubmaster uvijek iznenađuje: 100% suvremene gradualne flash-leće te odvažni detalji u aluminiju ili raskošnom zlatu ocrtavaju novu dimenziju rock’n’roll energije ovog proslavljenog modela donoseći suvremeno viđenje njegovog dojmljivog stila. Refleksivne leće u jarkoj bakrenoj, zelenoj ili plavoj boji kombiniraju se s najnaprednije brušenim aluminijem na gornjem dijelu okvira i fino oblikovanim ručkicama, te klasično zlatnim metalnim elementima mosta, okulara i 3D zakovica.

Ray-Ban sunčane naočale 2016, ray ban rb3507

RX6317. Elegantno moderno oblikovanje transformira legende marke Ray-Ban u ikone modernog stila: Clubmaster Metal. Sofisticirani četkani tonovi plave, smeđe i gunmetala izmjenjuju se na prepoznatljivom gornjem dijelu okvira, dok se vitke, linearne ručkicama kombiniraju s ugraviranim detaljima na mostu, donoseći profinjen, nenametljiv izričaj.

Ray-Ban dioptrijske, ray ban  rx6317

DVOSTRUKI MOST

Najbolje performanse i potpuno novi oblici okvira od najlonskih vlakana s izuzetno tankim metalnim ručkicama glavne su odlike iznimno profinjene reinterpretacije originalnog dvostrukog mosta na modelu Ray-Ban Gatsby koja utjelovljuje novo viđenje suvremenog stila visokih performansi.

RB4266. Napredna tehnologija, izuzetno fini titan i vrhunske gradualne flash-leće pretvaraju ovaj uniseks model u pero-lak izričaj suvremenog stila. Okulari od tankih najlonskih vlakana u sjajnoj ili mat verziji, dvostruki most i ručkice od titana sa zglobovima Light Ray bez vijaka rezultiraju okvirom koji je nevjerojatno lagan, ali i izdržljiv te udoban. Naočale su dostupne u sljedećim kombinacijama boja: siva sa sivim zrcalnim lećama, smeđa s gradualnim smeđim lećama, crna sa zelenim lećama, sjajna havana s jarko bakrenim zrcalnim lećama te mat crna sa zelenim ili plavim zrcalnim lećama.

Ray-Ban sunčane naočale 2016, ray ban rb4266

RX7097. Nadahnut originalnim modelom Ray-Ban Gatsby, ovaj moderni dioptrijski okvir pomiče granice svojim elegantnim metalnim dvostrukim mostom koji se po prvi put pojavljuje na dioptrijskom modelu ove linije. Najlonski profili dostupni su u trendovskim transparentnim tonovima sive, fuksije, tirkizne, crne, smeđe i havane u kombinaciji sa super tankim metalnim dvostrukim mostom u brončanoj ili zlatnoj boji, što ove naočale čini prikladnima za oba spola i lako uklopivima u suvremeni modni izričaj.

Dioptrijski okviri Ray-Ban 2016, ray ban rx7097

RX7098. Potpuno novi oblici i elegantni dvostruki mostovi redefiniraju dioptrijske okvire Ray-Ban. Ovaj jedinstveni kvadratni okvir od najlonskih vlakana poseban je po neobičnom uglatom obliku, ultra-tankim metalnim ručkicama i dvostrukom metalnom mostu. Široka paleta boja donosi lako uklopive, nenametljive nijanse poput sive, crne i havane, kao i modernu tirkiznu, a sve to prate bakreni ili zlatni metalni detalji koji naočale čine izuzetno modernima.

Dioptrijske naočale Ray-Ban 2016, ray ban rx7098

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!