Prezentacija: Kvaliteta Ray-Ban naočala – 2. slide

Prikaz:_
1
2
3
4
5
6
7
8
9


RAY-BAN

Čisto optičko staklo

Većina naočala marke Ray-Ban izrađena je od posebnog iznimno kvalitetnog “optičkog” stakla, čije su glavne karakteristike transparentnost i sjaj.

Ta vrsta iznimno čistog posebnog stakla, koje se naziva i kristal, koristi se za optičku opremu poput kamera i okulara mikroskopa; jer donosi zajamčenu apsolutnu transparentnost i nisku disperziju svjetlosti bez ikakvih defekata poput mjehurića. Pruža potpunu jasnoću i 100% čistoću slike.

Leće naočala Ray-Ban izrađene su od mješavine prirodnih minerala, koji se potom stapaju na visokoj temperaturi da bi se dobio iznimno stabilan materijal koji vječno čuva svoje originalne karakteristike.

Bez distorzije

Ray-Banove iznimno kvalitetne leće su prije svega potpuno NEUTRALNE kada je u pitanju optička snaga, kako ne bi umorile naše oči.

Sferična površina leća dobiva se postupno, korak po korak, uz pomoć dijamantnih alata. Svaka je leća precizno izbrušena i polirana dijamantnim kotačićima kako bi se dobila čista netaknuta optička površina, bez bilo kakvih nepravilnosti ili deformacija, koja ne umara oči i ne iskrivljuje sliku.

Ugodnost gledanja

Naše se oči teško fokusiraju na plavu svjetlost, pa smanjivanje njezine količine unapređuje preciznost slike i smanjuje naprezanje očiju.

Nadalje, plavo svjetlo ima tendenciju širenja unutar očne jabučice i zatamnjivanja slike. Glavni izvor plave svjetlosti je sunce, ali i fluorescentno svjetlo kao i računala. Leće koje proizvodi Ray-Ban upijaju značajan dio plave svjetlosti koja zamara ljudske oči, pružajući tako veću ugodnost gledanja, a istodobno zadržavaju dostatnu količinu plave svjetlosti koja omogućuje puni užitak u svakoj boji unutar spektra.

← Prethodni prikaz___Sljedeći prikaz →

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!