Prada naočale za 2015. – kolekcija za žene i muškarce!

prada naocale 2015, naočale prada 2015, sunčane naočale prada

Prada predstavlja istoznačnicu za stil koji često prethodi estetskim trendovima i diktira ih. Razvidni znaci svojstveni ovome brendu, a koji prate cijeli proizvodni postupak od dizajna pa do prodajnog salona, su inovativni duh, ljubopitljivost i snažna zanatlijska tradicija.

Ženska kolekcija Prada Eyewear za 2015.

Najnovija kolekcija Pradinih ženskih naočala za proljeće/ljeto 2015. otkriva eklektičnu igru stilova, kombinirajući suvremeni dizajn i eksperimentiranje novim materijalima.

Velike strukturirane siluete stapaju se s klasičnom elegancijom i vintage nadahnućem. Novi materijali, poput drva i odvažno prošivene kože, simbol su vještine majstorskog rada i povratka prirodi te se po prvi se put pojavljuju unutar kolekcije.

Dva izuzetna modela nove kolekcije Prada Raw (u varijantama od crnog oraha, odnosno od Malabar ebanovine) suptilno evociraju sedamdesete godine i konceptualne skulpture.

Proslavljeni model Minimal-Baroque sada je obogaćen eksperimentalnom uporabom drva, odražavajući nit vodilju Pradine ženske modne revije za proljeće/ljeto 2015. čime ujedno i zaokružuje posebnu kolekciju Prada Raw.

Prirodne nepravilnosti drvenih šara pretvaraju svaki par ovih naočala u jedinstvene kreacije i neponovljivi izraz vrsnog majstorskog rada.

Kolekcija za proljeće/ljeto 2015. donosi i nove modele dioptrijskih naočala unutar kolekcije Prada Journal. Prepoznat ćete ih po retro nadahnutim okvirima, obogaćenim sofisticiranim trodimenzionalnim dizajnom ručkica.

Specijalna kolekcija Prada Raw

Model SPR 26R. Ovaj luksuzni kvadratni model iz posebne kolekcije Prada Raw po prvi je put predstavljen tijekom Pradine ženske modne revije za proljeće/ljeto 2015. U cijelosti je izrađen od crnog oraha, ukrašenog kožnim detaljima s atraktivnim prošivima. Kožni su detalji ručno postavljeni na prednji dio i ručkice. Strog dizajn ovih drvenih okvira obogaćen je mostom od brušenog metala. Kožni umetci dostupni su u nijansi prirodne boje kože i u crnoj. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

Prada naocale 2015

Model SPR 30R. Elegantna struktura naočala viđenih na modnoj reviji karakterizira i ovaj model, zvijezdu reklamne kampanje za proljeće/ljeto 2015. Kvadratni drveni prednji dio u ovom slučaju nema prošivene kožne umetke, već se poigrava kontrastima prednjeg dijela s glatkim acetatnim ručkicama. Drveni okvir od crnog oraha ili Malabar ebanovine savršeno nadopunjuju acetatne ručkice u različitim varijantama kornjačevine: klasična mat kornjačevina, srednje tamna kornjačevina, bjelokosna kornjačevin i pješčana-tamno-čokoladno-smeđa kornjačevina. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

Prada naočale 2015, sunčane naočale prada

Model SPR 28R. Ovaj model iz specijalne kolekcije Prada Raw prepoznatljiv je po nepravilnim linijama u obliku suze. Kontrastima boja prednjeg dijela i ručkica acetatni okvir nasljeduje stil modela viđenih na modnoj reviji. Dostupan je u sljedećim nijansama: crna, kornjačevina, bjelokosna kornjačevina, kakao i mat siva. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

suncane naocale prada, Prada naočale 2015

Kolekcija Minimal Baroque – linija Prada Raw

Model SPR 27R. Proslavljeni model Minimal–Baroque nastavlja sa svojom kreativnom evolucijom donoseći novi drveni model, kao dio specijalnog projekta Prada Raw za proljeće/ljeto 2015. Njegov profinjeni dizajn obogaćen je eksperimentalnom uporabom dvije vrste plemenitoga drva, crnog oraha i Malabar ebanovine. Nasuprot drvenom prednjem dijelu, acetatne ručkice zadržavaju dizajn izvornoga modela, tj. barokne vitice u različitim nijansama kornjačevine kao što su klasična mat kornjačevina, srednje tamna kornjačevina te pješčana-tamno-čokoladna kornjačevina. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

prada sunčane naočale. Prada naočale 2015

Prada Eyewear – kolekcija ženskih sunčanih naočala

Model SPR 24R – Prada Cinéma Collection. Ove sunčane naočale predstavljaju stilsku evoluciju specijalne kolekcije Prada Cinéma. Utjelovljujući duh sportskih naočala iz četrdesetih godina prošloga stoljeća, ovaj model se diči sofisticiranom strukturom koja pomiruje velik, četvrtasti prednji dio s tankim acetatnim ručkicama. Metalni, izražajni dvostruki most ovdje je reinterpretiran u ženstvenom stilu. Naočale možete pronaći u nijansama đurđice, granata i tinte, kao i u klasičnoj crnoj te kornjačevini. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

Prada naočale 2015, prada suncane naocale

Model SPR 25R – Prada Cinéma Collection. Ovaj novi model sunčanih naočala iz specijalne kolekcije Prada Cinéma odlikuje se nepravilnim, kvadratnim prednjim dijelom okvira čije se linije stanjuju prema krajevima, a dodatno ih ističe odvažan metalni most. Lepeza boja kreće se od klasične crne i kornjačevine pa do nijansi đurđice, granata i tinte. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

Prada naočale 2015, sunčane prada naočale

Model SPR 29R. U kolekciji ženskih sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2015. Prada donosi novu reinterpretaciju klasičnog modela odvažnih gabarita i ženstvenog duha. Kvadratni prednji dio istaknut je blagim mačkastim linijama, dok debele ručkice ovim naočalama daju posebnu dozu osebujnosti. Dostupne su u klasičnim tonovima crne, kornjačevine i srednje tamne kornjačevine, kao i u novim nijansama orhideje i kanadske kune s mliječnim i nijansiranim efektima. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

Prada naočale 2015

Prada Eyewear – ženska dioptrijska kolekcija

Model VPR 09S – Prada Cinéma Collection. Novi dioptrijski model iz posebne kolekcije Prada Cinéma odlikuje se predivnim spojem četvrtastog acetatnog prednjeg dijela okvira s tankim ručkicama, odražavajući čistu eleganciju svojstvenu cijeloj kolekciji Cinéma. Acetat je dostupan u tonovima crne i kornjačevine te u novim nijansama đurđice, granata i tinte. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

Prada naočale 2015

Model VPR 10S. Velik okvir, izražajnih gabarita i dojmljivog profila. Nova kolekcija Pradinih ženskih dioptrijskih okvira za proljeće/ljeto 2015. donosi ovaj klasičan acetatni model s kvadratnom siluetom blago omekšanom mačkastim linijama. Lepeza boja kreće od tonova crne, kornjačevine i srednje tamne kornjačevine prema nizu kreativnih kombinacija između smeđeg i nijansirano sivog prednjeg dijela s ručkicama u boji kornjačevine. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

Prada naocale 2015, prada dioptrijske naočale

Model VPR 13S – Prada Journal Collection. U kolekciji za proljeće/ljeto 2015. Prada Journal uvodi ovaj dioptrijski model s retro nadahnućem. Tanke profile prednjega dijela u nepravilnom panthos obliku, predivno nadopunjuju trodimenzionalne ručkice. Novi fleksibilni zglobovi, rezultat kontinuiranih tehničkih inovacija, osiguravaju lakoću i udobnost ovih naočala koje možete pronaći u crnoj boji, kao i u mat verzijama kornjačevine, jantarne kornjačevine i crvene kornjačevine. Logotip Prada Journal ugraviran je s unutarnje strane ručkica.

Prada naočale 2015

Model VPR 14S – Prada Journal Collection. Ovaj model iz nove dioptrijske ženske kolekcije Prada Journal inspiriran je pedesetim godinama prošloga stoljeća. Klasični ženstveni mačkasti oblik reinterpretiran je harmoničnom kombinacijom acetatno-metalnog prednjega dijela i trodimenzionalnih ručkica. Novi fleksibilni zglobovi, rezultat kontinuiranih tehničkih inovacija, osiguravaju lakoću i udobnost ovih naočala. Dostupne su nijansama kornjačevine uparenima s tonovima crne, kamuflažne i narančaste, te jantarne kornjačevine. Logotip Prada Journal ugraviran je s unutarnje strane ručkica.

dioptrijski okviri prada, Prada naocale 2015

Muška kolekcija Prada Eyewear za 2015.

Naočale nove Pradine kolekcije muških naočala za proljeće/ljeto 2015. odražavaju stilističku potrebu za davanjem forme jednostavnim predmetima, koji ne gube na vrijednosti ni protokom vremena.

Nastavljajući ideju inovacija i eksperimentiranja s dizajnom, debeli volumeni okvira svjesno ustupaju mjesto stanjenim formama, označavajući i raskid sa stilovima iz ranijih kolekcija.

Nadahnut spoj evokacija motiva iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća s modernim simetrijama definira modele iz specijalnog projekta Prada Type: strogoća i geometrijski oblici tih naočala pojačani su kreativnim nabojem neujednačeno izrezanih kutova prednjeg dijela okvira.

Kolekcija dioptrijskih okvira Prada Journal nastavlja s evolucijom svojega stila. Nove okvire krase profinjene strukture nadahnute vintage formama, kao jedinstven izraz poštovanja prema majstorstvu ručnog rada i uporabi vrhunskih materijala.

Specijalna kolekcija Prada Type

Model SPR 22R. Predstavljen u sklopu Pradine modne revije za muškarce za proljeće/ljeto 2015. i prisutan u propagandnoj kampanji za tu istu sezonu, ovaj model sunčanih naočala iz specijalne kolekcije Prada Type predstavlja fino uravnotežen spoj evokacija na sedamdesete godine prošlog stoljeća s modernim simetričnim oblicima. Okvir je definiran estetski strogim linijama s lećama u obliku suza, kojima neujednačeno izrezani kutovi daju kreativan naboj. Naočale su dostupne u crnoj, kornjačevini i svijetloj kornjačevini. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

Prada naočale 2015, muške prada naočale

Model SPR 54R. Četvrtastog oblika i geometrijskog profila, s neujednačeno izrezanim prednjim dijelom, ove su naočale nadahnute modelom s modne revije, a pojavljuju se i u kampanji za proljeće/ljeto 2015. Ovaj metalni okvir iz specijalne kolekcije Prada Type ističe se svojim geometrijskim oblikom i izražajnim, strukturiranim dvostrukim mostom. Dostupan je s metalnim prednjim dijelom u nijansama mat olova, crne i mat brušenog olova u kombinaciji s ručkicama iz crnoga acetata. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

Prada naočale 2015, muške prada naočale

Model SPR 55R. Ove metalne muške sunčane naočale donose novu interpretaciju motiva s Pradine muške modne revije za proljeće/ljeto 2015. Prednji dio s lećama u obliku suza geometrijskih je obrisa, s nepravilno izrezanim kutovima. Dostupne su s crnim prednjim metalnim dijelom, kao i u mat brušenoj olovnoj te u brušeno blijedo zlatnoj boji, u kombinaciji s glatkim ručkicama iz crnoga acetata. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

Prada naočale 2015, sunčane naočale prada

Prada Eyewear – kolekcija muških sunčanih naočala

Model SPR 14R. U Pradinoj kolekciji za proljeće/ljeto 2015. svoje je mjesto pronašao i ovaj klasični četvrtasti muški sunčani model od acetata, definiran kvadratnom siluetom i čistim linijama. Dostupan je u crnoj, mat kornjačevini i mat sivoj. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

sunčane naočale prada, Prada naočale 2015

Model SPR 15R. Ovaj klasični sunčani acetatni model zvijezda je kampanje za proljeće/ljeto 2015. a prepoznat ćete ga po velikoj silueti s mekano zaobljenim rubovima. Dostupan je u tonovima crne, mat kornjačevine, brušene svijetle kornjačevine i mat sive. Metalna pločica s Pradinim logotipom ugravirana je na ručkici.

sunčane naočale Prada 2015

Prada Eyewear – muška dioptrijska kolekcija

Model VPR 04S. Iza ovog modela iz Pradine kolekcije muških dioptrijskih okvira za proljeće/ljeto 2015. stoji jedinstveno vintage nadahnuće. Retro četvrtasti oblik prednjeg dijela dodatno je istaknut metalnim detaljem na ručkicama. Paleta boja obuhvaća mat crnu, mramornu čokoladno smeđu, mramornu sivu i zelenu, te kamuflažnu mat havanu. Metalna pločica s Pradinim logotipom ugravirana je na ručkici.

Prada naocale 2015, dioptrijski okviri prada

Model VPR 06S. Pradina kolekcija muških dioptrijskih okvira za proljeće/ljeto 2015. uvodi ovaj četvrtasti dioptrijski model klasičnog stila. Njegov acetatni okvir krasi jedinstvena pločica s Pradinim logotipom na ručkicama, izvedena od brušenog metala. Dostupan je u crnoj i kornjačevini, kao i u novim dvoslojnim acetatima s kombinacijama zelene i kornjačevine, te crne i mat kornjačevine.

Prada naočale 2015, dioptrijske naočale prada

Model VPR 07S. Jednostavnost dizajna i briga o detaljima definiraju ovaj muški dioptrijski model. Dostupan je u bojama kao što su crna, mat kakao te prugasta zelena i siva kornjačevina. Metalna pločica s Pradinim logotipom ugravirana je na ručkici.

Prada naočale 2015

Model VPR 12S – Prada Journal Collection. Ovome muškom dioptrijskom modelu iz nove kolekcije Prada Journal svojstvena je nova interpretacija linija s vintage inspiracijom. Prednji dio nepravilnog panthos oblika pripojen je sofisticiranim, trodimenzionalnim ručkicama. Novi fleksibilni zglobovi rezultat su kontinuiranih tehničkih inovacija te osiguravaju lakoću i udobnost ovih acetatnih naočala koje možete pronaći u crnoj boji, kao i u mat verzijama kornjačevine, jantarne kornjačevine, ljubičaste kornjačevine i mat crvene kornjačevine. Logotip Prada Journal ugraviran je s unutarnje strane ručkica.

Prada naočale 2015, dioptrijske prada naocale

Model VPR 15S – Prada Journal Collection. Elegantan dizajn i vintage tonovi obilježavaju ovaj muški model iz nove dioptrijske kolekcije Prada Journal. Acetatno-metalni prednji dio definiran je čistim geometrijskim linijama, dok ručkice donose trodimenzionalnu evoluciju, karaktristinu za ovu novu dioptrijsku kolekciju Prada Journal. Naočale su dostupne u nijansama jantarne kornjačevine, mat kornjačevine i klasične kornjačevine u kombinaciji s crnom i kamuflažnim uzorkom. Logotip Prada Journal ugraviran je s unutarnje strane ručkica.

Prada naočale 2015

Model VPR 28R. Ovaj se model Pradinih muških dioptrijskih naočala pojavio u sklopu propagandne kampanje za proljeće/ljeto 2015. Okvir karakteriziraju četvrtasti oblik i čiste, odvažne linije koje ovim naočalama daju izražajnu osebujnost. Acetatni elementi dostupni su u crnoj, kornjačevini, boji kave i sivoj sa završnom mat brušenom obradom. Metalna pločica s Pradinim logotipom ugravirana je na ručkici.

Prada naočale 2015

Ako vam se svidjela nova Prada kolekcija, molimo vas da podijelite članak!

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!