Naočale Emporio Armani – proljeće-ljeto 2017.

Emporio Armani naočale 2017, Armani naocale 2017

Uporabom odvažnih boja i kombinacija inovativnih materijala ovosezonska kolekcija naočala Emporio Armani u potpunosti se distancira od konvencionalnih uzoraka i ograničenja, donoseći neočekivane grafičke znakove i simbole koji prenose poruku prisutnu u modnim kolekcijama.

Kod muških modela lajtmotiv cijele kolekcije su lagane metalne konstrukcije i dvostruki mostovi, dok ženske naočale karakteriziraju živopisne orijentalne boje koje su obilježile odjeću i naočale predstavljene na pariškoj modnoj reviji. Lakoća i inovativnost ključne su značajke naočala ove marke: bogate detaljima, ove su naočale utjelovljenje svježeg, eklektičnog stila koji ističe osobnost svake pojedine osobe koja ih nosi.

Emporio Armani za žene

EA 2054 – Ovaj fascinantni okrugli model podsjeća na atmosferu s modne revije koju je Emporio Armani nedavno održao u Parizu. Živopisne boje i uzorci premaza ističu okrugli okvir, a namjerno su izvedeni neujednačeno i predimenzionirano: dva asimetrična kruga osiguravaju savršeno pristajanje, a osobi koja ih nosi daju svjež, vedar osjećaj. Puna verzija logotipa ugravirana je na ručkicama ističući stil marke. Naočale su dostupne u srebrnoj s cvjetnim uzorkom u tirkiznoj, plavoj i boji fuksije, kao i u ružičasto zlatnoj s grimizno-žuto-zelenim cvjetnim uzorkom.

Emporio Armani suncane naocale 2017

EA 4106 – Ovaj okrugli model sunčanih naočala u prvi plan stavlja kombinaciju različitih materijala, u skladu s trendovima predstavljenima na modnoj reviji marke Emporio Armani. Blago podsjećajući na look 70-ih, njihova ključna značajka je najlonsko-metalna konstrukcija prisutna i na prednjem dijelu i na ručkicama. Trokutasti metalni umetak s ugraviranim legendarnim logotipom u obliku orla osigurava fini prijelaz u konstrukciji ručkica. Segment od najlonskih vlakana na ručkicama neuobičajene je debljine, čime se prate dimenzije prednjeg dijela. Naočale su dostupne u nijansama mliječnog sjaja koje podsjećaju na atmosferu modne revije: u mliječnoj grimiznoj sa sivim gradualnim lećama i mliječnoj plavoj s plavim gradualnim lećama.

Armani naocale 2017

EA 4102 – Ovaj sunčani model ističe se svojim metalnim okvirom čiji je gornji dio prekriven najlonskim vlaknima te kombinacijom najlona i metala na ručkicama, koju dodatno naglašava trokutasti metalni umetak s ugraviranim legendarnim logotipom u obliku orla. Naočale su dostupne u sljedećim kombinacijama: ružičasto zlatni okvir s kadulja sivim gornjim dijelom i zelenim gradualnim lećama, srebrni okvir s grimiznim gornjim dijelom i plavim zrcalnim lećama. Blago četvrtastija dioptrijska varijanta dostupna je u crnoj s gunmetal okvirom ili mliječnoj plavoj s mat srebrnim okvirom.

Emporio Armani 2017 naočale

EA 3115 – Blago četvrtastija dioptrijska varijanta modela EA 4102 dostupna je u crnoj s gunmetal okvirom ili mliječnoj plavoj s mat srebrnim okvirom.

Emporio Armani dioptrijski okvir 2017, armani 2017 dioptrijske naočale

EA 4092 – Idealan za modno osviješten urban look, ovaj okvir s gornjim dijelom od najlonskih vlakana savršeno ističe metalnu strukturu s dvostrukim mostom koji ističe jedinstven osjećaj za prostor i prozračnost. Četvrtast oblik čini model izuzetno privlačnim i vizualno dojmljivim. Inovativan dizajn karakterističan je i za ručkice koje karakterizira kombinacija materijala i boja. Metalna jezgra dostupna u različitim nijansama prekrivena je providnim najlonskim vlaknima što stvara poseban efekt kojim se otkriva unutarnja konstrukcija. Logo s orlom, također smješten na ručkicama, ističe identitet marke. Ekspresivna uporaba živih, modernih boja donosi kontrastni efekt na cijelom okviru, uključujući i prednji dio. Naočale su dostupne u sljedećim varijantama: crveni metal i crni najlon sa sivim gradualnim lećama, blijedo zlatni metal i tamno maslinasto zeleni najlon sa zelenim gradualnim lećama.

Emporio Armani sunčane naočale 2017

Emporio Armani za muškarce

EA 2053 – “Budite odvažni, pomičite granice” moto je ovih naočala, predstavljenih u sklopu modne revije. Individualnost i inovativnost bile su nadahnuće za ovaj geometrijski, četvrtasti okvir s retro notom. Rezultat je iznimno muževan i privlačan okvir, obogaćen tankim metalnim mostom koji povezuje leće i daje osjećaj prostora i prozračnosti. Logotip Emporio Armani laserski je ugraviran s vanjske strane ručkica, ističući identitet marke. Naočale su dostupne u blijedo zlatnoj s plavozelenim zrcalnim lećama ili u tamnoj maslinastoj zelenoj s plavim zrcalnim lećama.

Emporio Armani muske naocale 2017

EA 4093 – Četvrtaste sunčane naočale s gornjim dijelom od najlonskih vlakana koji savršeno uokviruje metalnu strukturu obilježenu modernim dvostrukim mostom. Atraktivan, jedinstven dizajn ručkica kombinira inovativne materijale i boje. Metalna je jezgra presvučena providnim najlonskim vlaknima što stvar izuzetno moćan, suvremen dojam. Logo na metalnoj jezgri ističe identitet marke. Oživljen modernom i dinamičnom igrom boja i kontrasta, također i s prednje strane, ovaj je model dostupan u crvenom metalu s mat crnim prednjim dijelom ili u gunmetalu s mat tamnocrvenim prednjim dijelom.

Emporio Armani 2017 sunčane naočale

EA 3108 – Dioptrijski modeli donose istu konstrukciju okvira kao sunčani EA 4093, s tom razlikom da je most jednostruk te da je prednji dio u cijelosti od najlonskih vlakana. Okvir je dostupan u mat crnoj ili plavoj.

Emporio Armani dioptrijske naočale 2017

EA 4107 – Odvažne sunčane naočale u sportskom stilu koje prianjaju uz lice. Na okviru od najlonskih vlakana, traper je intrigantan i neočekivan detalj, koji potvrđuje neprekidnu potragu marke za novim rješenjima koja će rezultirati ekskluzivnim i inovativnim naočalama. Umetak od trapera s logotipom postavljen je unutar ručkice od najlonskih vlakana. Naočale su dostupne u mat tamnoj maslinastozelenoj s kamuflažnim detaljem od trapera i zelenim lećama, te u mat modroj s detaljem od tamnog trapera i plavim zrcalnim lećama.

Armani sunčane naočale 2017

EA 3112 – Dioptrijska verzija modela EA 4107 izvedena je u istoj paleti boja.

Emporio Armani dioptrijski okviri 2017

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!