Nagradna igra: Osvoji godišnju zalihu leća!

nagradna igra kontaktne leće

Počinje velika nagradna igra za sve nosioce kontaktnih leća i one koji to žele postati! Poklanjamo čak 8 kutijica mekih kontaktnih leća Biofinity u tvojim dioptrijama! U samo par koraka osvoji godišnju zalihu kontaktnih leća!

Optometrija.net organizira nagradnu igru putem Facebook-a “Osvoji godišnju zalihu leća!“, te na najjednostavniji način dodjeljujemo vrijednu nagradu.

Osvoji 3x Complete RevitaLens 360 ml.Nagradna igra će se odvijati u 4 kruga. U prva tri kruga poklanjamo 3x Complete RevitaLens višenamjensku otopinu za njegu mekih kontaktnih leća od 360 ml., te u 4. krugu kao glavnu nagradu poklanjamo čak 8 kutijica kontaktnih leća Biofinity ili Biofinity toric, ovisno o dioptrijskim vrijednostima dobitnika glavne nagrade.

Kontaktne leće Biofinity su mjesečne kontaktne leće treće generacije silikon hidrogel materijala. Jedinstvena Aquaform® tehnologija materijala CooperVisiona stvara silikon-hidrogelnu leću s prirodnim vlaženjem. Biofinity je hidrofilna leća koja zadržava vodu unutar materijala, smanjujući dehidraciju na najmanju moguću mjeru, a budući da je sposobnost vlaženja osobina samog materijala, nema potrebe za aditivima, tvarima za vlaženje ili tretiranjem površine. Tako je jedinstveni materijal Biofinity® leća stvorio novi standard za silikon-hidrogel kategoriju leća, pružajući mjesečnu kontaktnu leću s većim udjelom vode, nižim modulom i većom propusnošću kisika.

Nagradna igra: Osvoji kontaktne leće Biofinity

Kako u samo tri koraka osvojiti ove vrijedne nagrade?

1. Jednostavno, preporuči ovu stranicu:

2. Ako već nisi postani naš fan na facebooku (lajkaj fan page):

3. I odgovori na nagradno pitanje:

Nagradna igra je završena!

I to je to. Nagradna izvlačenja će se odvijati u četiri kruga. Izvlačenje tri sretna dobitnika Complete RevitaLens višenamjenske otopine od 360ml će se održati u četvrtak 23.05., 30.05. i 06.06., a izvlačenje dobitnika glavne nagrade (8 kutijica kontaktnih leća Biofinity ili Biofinity toric) u četvrtak 13.06.2013. Svi natjecatelji ostaju u igri do posljednjeg izvlačenja.

Imena sretnih dobitnika ćemo objaviti na našoj Facebook stranici na dan izvlačenja. Optometrija.net Vam želi sreću u našoj nagradnoj igri!

Dobitnici:

 • Marija Bunčić – Complete RevitaLens 360ml
 • Iva Lasić – Complete RevitaLens 360ml
 • Valentina Čabula – Complete RevitaLens 360ml
 • Kristina Anić – Godišnja zaliha kontaktnih leća CooperVision Biofinity
Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018
 Komentiraj
 1. […] Detalje nagradne igre pogledajte ovdje […]

 2. Ružica Mačinković napisao:

  Hvala sto ste organizirali ovu igru i pruzili nam mogucnost napokon osvojiti nesto-besplatno. Hvala u moje osobno ime a vjerujem i u ime svih sudionika! Lijep pozdrav i sretno svima!

 3. Danijela Ramljak napisao:

  Nisam još nikad nosila leće do sada, ali voljela bih ih početi nositi jer me često boli glava od okvira od naočala, a i već mi se nekoliko puta povećavavala dioptrija od početka nošenja, a nosim ih već 4 godine. Čula sam da se s lećama dioptrija puno manje povećava. Voljela bih osvojiti kontaktne leće, jer su za moju dioptriju skupe, a ja si ih ne mogu priuštiti…

 4. silvija napisao:

  Da svijet gledate bolje tu je Optometrija.netPošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!