Dolce&Gabbana 2017 – predstavljamo kolekciju naočala “Mambo”

dolce gabbana naocale 2017, dolce&gabbana sunčane naočale 2017

Nadahnuće za kolekciju Mambo dolazi iz vedrog, zaigranog tropskog svijeta, iz njegove karakteristične glazbe i plesa. Kolekcija privlači poglede svojim blistavim živopisnim uzorcima i jarkim bojama.

Mambo – jedinstven u svakom pogledu

Ograničena ručno izrađena serija donosi jedinstvene metalne sunčane naočale, nadahnute živopisnim stilom te blistavim bojama i glazbom, koji pršte životom. Ova mala remek-djela iz ograničene serije imaju metalni okvir obrubljen zrncima zlatne boje dok profil leća krase 32 predivna, skupocjena kristala Swarovski u dijamantnom rezu. Ručkice su personalizirane logotipom Dolce&Gabbana.

Model je dostupan u dvije varijante: u sjajnoj zlatnoj, s raznobojnim kristalima i sivim gradualnim lećama te u ružičastoj zlatnoj, s providnim kristalima i ružičastim gradualnim lećama.

Naočale dolaze u luksuznoj kutiji s etuijem, presvučenima tkaninom s prepoznatljivim printom kolekcije Mambo, a sve prati zlatna metalna kartica koja potvrđuje da model pripada ograničenoj seriji.

Ovo remek-djelo bit će ekskluzivno dostupno u buticima marke Dolce&Gabbana i kod probranih optičara.

Dolce&Gabbana suncane naocale 2017

DG2170B Sunčane naočale Mambo nadahnute su živopisnim stilom i blistavim, živim bojama. Prednji metalni dio okvira obrubljen zrncima u zlatnoj boji ručno je ukrašen blistavim kristalima Swarovski koji uokviruju okrugle leće. Model je dostupan u različitim varijantama boja: u zlatnoj s raznobojnim kristalima i sivim gradualnim lećama; u ružičastoj zlatnoj s gradualnim kristalima i ružičastim gradualnim lećama; u ružičasto zlatnoj s gradualnim kristalima boje fuksije i ružičastim gradualnim lećama; u crnoj s crnim kristalima i sivim gradualnim lećama; u srebrnoj s plavim kristalima i plavim gradualnim lećama. Logo Dolce&Gabbana ugraviran je na ručkicama. Naočale dolaze u personaliziranom pakiranju s printom karakterističnim za kolekciju Mambo.

Dolce&Gabbana 2017 naocale DG2170B

DG4307B. Kod ovih acetatnih mačkastih sunčanih naočala motiv kolekcije Mambo prisutan je na uskim metalnim ručkicama, obrubljenima zlatnim zrncima i ukrašenima kristalima Swarovski. Naočale su dostupne u pet boja: u crnoj sa zlatnim ručkicama i raznobojnim kristalima odnosno u crnoj s crnim kristalima i sivim gradualnim lećama; u havani sa zlatnim ručkicama, providnim kristalima i sivim gradualnim lećam; u mliječnoj ružičastoj s ružičasto zlatnim ručkicama, kristalima i ružičastim gradualnim lećama, u plavoj sa srebrnim ručkicama, plavim kristalima i plavim gradualnim lećama. Naočale dolaze u personaliziranom pakiranju s printom karakterističnim za kolekciju Mambo.

Dolce Gabbana suncane naocale 2017 DG4307B

DG3275B. Acetatni dioptrijski model u kolekciji Mambo ima elegantan mačkasti dizajn i uske metalne ručkice obrubljene zlatnim zrncima i ukrašene kristalima Swarovski. Dostupan je u pet boja: u crnoj sa zlatnim ručkicama i raznobojnim kristalima odnosno u crnoj s crnim kristalima; u havani sa zlatnim ručkicama i providnim kristalima; u mliječnoj ružičastoj s ružičasto zlatnim ručkicama i kristalima boje fuksije te u plavoj sa srebrnim ručkicama i plavim kristalima. Naočale dolaze u personaliziranom pakiranju s printom karakterističnim za kolekciju Mambo.

Dolce Gabbana dioptrijske naocale 2017 DG3275B

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!