Dolce&Gabbana sunčane i dioptrijske naočale za 2014.

Dolce & Gabbana naočale 2014, dolce i gabbana naočale 2014

Ženske sunčane naočale

DG 4205. Sunčane naočale sinusoidnih sedefastih linija u duhu šezdesetih. Leptirasti prednji dio blago zaobljenih krajeva napravljen je od snažnog acetata, a ručkice krasi vidljiva pozlaćena metalna jezgra na kojoj je smješten i ugravirani logotip. Kombinacije boja uključuju boju pijeska sa smeđim lećama, ljubičastu s ljubičastim lećama, petrolej zelenu s plavim lećama, crnu i crvenu sa sivim lećama.

Dolce & Gabbana naočale za 2014, Model DG4205

DG 4190. Ove acetatne sunčane naočale zaobljenih linija i blago podignutih rubova izuzetno su lagane, a krasi ih motiv raznobojnih cvjetića preuzet iz modne kolekcije za jesen i zimu 2014. Dostupne su dvije maštovite cvjetne interpretacije: na crnoj podlozi s tamnosivim lećama ili na bijeloj podlozi s gradualnim sivim lećama. Kod obje verzije logo je reljefno izveden na ručkicama.

Dolce & Gabbana naočale 2014, Model DG4190

Ženske dioptrijske naočale

DG 3177. Ovaj okvir sofisticiranog retro-oblika ima poseban naglašeno trodimenzionalan zaobljeni prednji dio s ponudom boja koja se temelji na modnoj kolekciji Dolce&Gabbana za jesen i zimu 2014. Transparentnost plastike daje poseban efekt zahvaljujući kojemu na ručkicama do izražaja dolazi pozlaćena jezgra na kojoj je ugraviran logotip. Model je dostupan u ljubičastoj, crnoj i jarko crvenoj boji.

Dolce & Gabbana ženske dioptrijske naočale  2014

DG 3136. Ovaj zaobljeni model tankih linija i romantičnog stila, ukrašen raznobojnim cvjetićima nedvojbeno odražava duh marke Dolce&Gabbana. Cvjetni motiv je prisutan u dvije varijante: na crnoj odnosno na bijeloj podlozi.

Dolce & Gabbana ženske dioptrijske naočale za 2014.

Muške sunčane naočale

DG 2132. Pilotski model nadahnut sportom, s jedinstvenom tehničkom izvedbom. Kovani metalni prednji dio obogaćen je najlonskim detaljima koji su učvršćeni karakterističnim kopčicama. Muževan dvostruki most skladno nadopunjuju čelične ručkice s ugraviranim logotipom Dolce&Gabbana, na koji je nanesen poseban premaz. Ove su naočale dostupne u sljedećim kombinacijama boja: mat gunmetal s crnim umetcima i polariziranim sivim lećama, srebrna sa zelenim umetcima i tamnozelenim lećama, gunmetal s plavim umetcima i lećama, mat crna s crnim i sivim umetcima te reflektirajućim lećama u nijansi pozlaćene havane.

Dolce & Gabbana muške sunčane naočale za 2014.

DG 4203. Ovaj se model ističe svojom jedinstvenom uporabom boja s unutarnje strane ručkica. Njegov četvrtasti oblik naglašava odvažne acetate koji su dostupni u osam različitih nijansi, i to u sljedećim kontrastnim kombinacijama: crna i crvena sa gradualnim sivim lećama, plava i svjetloplava sa sivim lećama, bijela, tirkizna i višeslojna sa sivim lećama.

Dolce & Gabbana muške sunčane naočale za 2014.

Muške dioptrijske naočale

DG 5006. Gumirani površinski sloj prednjeg dijela okvira u kombinaciji s fleksibilnim metalnim ručkicama daje poseban šarm ovom četvrtastom modelu. Gumirani krajevi ručkica prate prednji dio dok ugravirani logo s posebnom presvlakom naglašava sportski stil. Ovaj je okvir dostupan u crnoj, zelenoj i svjetloplavoj boji.

Dolce & Gabbana muške dioptrijske naočale za 2014.

DG 3179. Ovaj dioptrijski okvir klasičnog oblika donosi jedinstven kontrast boja s unutarnje i vanjske strane izveden u ekskluzivnoj višebojnoj plastici. Dostupan je u sljedećim kombinacijama: crna, crvena, havana, narančasta, plava i svjetloplava.

Dolce & Gabbana muške dioptrijske naočale za 2014.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018
 Komentiraj
  1. lini napisao:

    molim vas koliko kosta okvir DG 3179.

  2. lini napisao:

    molim vas koliko kosta okvir DG 3179.i kako mogu da narucim ovaj okvirPošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!