Dolce&Gabbana naočale za 2015. – ženska kolekcija!

dolce gabbana naočale 2015, dolcegabana naočale 2015, naocale dolce&gabbana 2015

Začarani vrt, neodoljivi životinjski uzorci i sicilijski korijeni. Novi zavodljivi modeli kolekcije naočala Dolce&Gabbana za 2015. godinu.

Jednom davno na Siciliji… Poput čarobnog putovanja raskošnom prirodom nova kolekcija naočala Dolce&Gabbana, Enchanted Beauties (u prijevodu: Začarane ljepotice), obogaćuje najprepoznatljivije motive marke dodatnom dozom elegancije i sofisticiranosti. Skupocjeni blistavi cvjetići od Swarovski kristala u punom su cvatu u začaranoj šumi, koja je bila pozadinom modne revije Dolce&Gabbana za jesen i zimu 2014/15, odmarajući se pored sitnih začaranih stvorenja na ručno izrađenim okvirima. Ova kolekcija donosi i životinjski uzorak oživljen jarkim ženstvenim. Sicilijanski korijeni marke evocirani su profinjenim metalnim ručkicama karakterističnima za najslavnije modele ove marke.

DG 4245B. Remek-djelo kolekcije Enchanted Beauties luksuzni je okvir u ograničenoj seriji: svaki njegov element jedinstven je primjer majstorske kreativnosti i vještine.

Dolce&Gabbana naočale 2015

Dolce Gabbana naočale za 2015Blistavi cvjetići od Swarovski kristala u procvali su na providnom dimno sivom acetatnom okviru naglašenih dimenzija, a odmah pored njih sitna začarana stvorenja stvaraju privid vilinskog vrta. Ovaj model donosi gradualne sive obojene leće, a logo Dolce&Gabbana je diskretno izveden na vrhovima ručkica. Luksuzni crni baršunasti etui i kutija dodatno ističu ekskluzivnost ovih skupocjenih sunčanih naočala.

DG4247B. Podsjećajući na začarani svijet modne revije Dolce&Gabbana za jesen i zimu 2014/15, skupocjeni detalji od Swarovski kristala krase ručkice ovog velikog okvira kvadratnog oblika. Sitna začarana stvorenja ukrašena Swarovski-kamenčićima počivaju na romantičnim kristalnim cvjetovima. Ovi jarki, živopisni detalji aplicirani su ručno, jedan po jedan, kako bi se dobio uistinu skupocjen završni dojam. Model je dostupan u providnom dimno sivom ili crnom acetatu s lećama u sivoj boji. Elegantna kutija od crnog baršuna jamči dodatnu dozu profinjenosti.

Dolce Gabbana suncane naocale 2015

DG4233. Ova reinterpretirana verzija linije Enchanted Beauties donosi kombinaciju acetata kreiranih ekskluzivno za slavni životinjski uzorak marke Dolce&Gabbana i odgovarajućih živopisnih boja. Veliki okvir mekanih mačkastih linija dostupan je u tri verzije: crna izvana s životinjskim uzorkom iznutra i sivim lećama, životinjski uzorak izvana i iznutra sa smeđim lećama te novi plavi životinjski uzorak sa sivim lećama. Logo Dolce&Gabbana reljefno je izveden na ručkicama, a etui je napravljen je od tkanine u odgovarajućem životinjskom uzorku.

DolceGabbana naocale 2015

DG4234. Kod ovih velikih, kvadratnih sunčanih naočala životinjski uzorak prate jarke, vesele boje, što rezultira ekskluzivnim kombinacijama. Metalni ukrasni detalj zlatne boje na ručkicama donosi dašak sofisticiranosti, dok unutrašnjost u kontrastnim bojama zajedno s obojanim i refleksivnim lećama pruža dojam zaigranosti. Linija donosi široku ponudu okvira: modeli sa životinjskim uzorkom izvana dostupni su u acetatu boje fuksije s gradualnim ružičastim lećama, ili u žutom acetatu sa srebrnim refleksivnim lećama; modeli kod kojih je životinjski uzorak prisutan s unutarnje strane okvira dostupni su u mliječnoj boji koralja sa smeđim lećama, u mliječno ružičastoj boji pudera s gradualnim smeđim lećama, te u mliječnoj žutoj s gradualnim smeđe-žutim lećama; a ponudu zaokružuje novi plavi životinjski uzorak u kombinaciji s lećama boje dima. Logo Dolce&Gabbana reljefno je izveden na ručkicama, a naočale dolaze u odgovarajućem etuiju od tkanine s životinjskim uzorkom.

Dolce&Gabbana naočale za 2015

DG4243. Šarmantan vintage dizajn ovih zaobljenih, blago mačkastih sunčanih naočala dobiva novu dimenziju zahvaljujući ekskluzivnom acetatu četvrtastog havana-uzorka i elegantnim, konkretnim metalnim ručkicama. Ovaj je model dostupan u sljedećim varijantama: acetat četvrtastog havana-uzorka s petrolej-plavim lećama u kombinaciji s ručkicama zlatne boje i refleksivnim premazom leća u zlatnoj boji, acetat četvrtastog havana-uzorka u ledeno bijeloj boji sa svjetlozlatnim ručkicama i sivim gradualnim lećama, te acetat četvrtastog havana-uzorka tamno ljubičaste boje sa svjetlozlatnim ručkicama i sivim gradualnim lećama. Model dolazi u ekskluzivnom crvenom rebrastom etuiju.

Dolce&Gabbana naocale 2015

DG2144. Ove elegantne legendarne ženske sunčane naočale u stilu avijatorica na gornjim vanjskim rubovima krasi prepoznatljivi rez pod 45 stupnjeva, karakterističan za naočale Dolce&Gabbana, dok četvrtasti havana uzorak na krajevima ručkica osigurava iznimno ženstven i rafiniran duh ovog metalnog okvira. Ženska verzija ovog klasičnog muškog modela dostupna je u tri varijante: metal boje zlata i acetat četvrtastog uzorka s petrolej plavim lećama zlatnog refleksivnog premaza; metal svjetlozlatne boje i acetat četvrtastog uzorka ledeno bijele boje a gradualnim sivim polariziranim lećama, te svjetlozlatni metal i acetat četvrtastog uzorka tamno ljubičaste boje s gradualnim sivim polariziranim lećama. Model dolazi u ekskluzivnom crvenom rebrastom etuiju.

Dolce gabana naocale 2015

DG2143. Velike sunčane naočale leptirastog oblika u profinjenoj kombinaciji metala i acetata koja ističe njihov vintage stil. Krajevi elegantnih, dojmljivih ručkica ukrašeni su detaljima četvrtastog havana uzorka. Paleta boja uključuje elegantne kombinacije poput metala svjetlozlatne boje i acetata četvrtastog havana uzorka ledeno bijele boje s gradualnim sivim polariziranim lećama; metala boje zlata i acetata četvrtastog uzorka s petrolej plavim lećama zlatnog refleksivnog premaza te svjetlozlatnog metala i crne boje sa sivim gradualnim lećama. Model dolazi u ekskluzivnom crvenom rebrastom etuiju.

Dolce&Gabbana naocale 2015

DG3212. Ovaj veliki, kvadratni dioptrijski okvir s motivom životinjskog uzorka dobiva novu dimenziju zahvaljujući ekskluzivne kombinacijama i paleti živopisnih nijansi. Njegov zaigran ženstveni šarm naglašen je originalnim kontrastom unutarnjih i vanjskih površina, dostupnih u šest kombinacija: crna, čokoladno-smeđa ili trešnja-crvena izvana sa životinjskim uzorkom iznutra, životinjski uzorak izvana s bojom fuksije ili tirkiznom unutra, a tu je i novi životinjski uzorak na plavoj pozadini. Logo Dolce&Gabbana reljefno je izveden na ručkicama, a etui svakog okvira napravljen je od tkanine u pripadajućem životinjskom uzorku.

Dolce&Gabbana naocale 2015

DG3218. Retro dizajn ovog mačkastog okvira obogaćuje kombinacija četvrtastih havana detalja i elegantnih ručkica u zlatnoj boji. Model je dostupan u nizu boja, od petrolej plave i ledeno bijele havane do klasične crne. Logo Dolce&Gabbana reljefno je izveden na ručkicama, a naočale prati ekskluzivni crveni rebrasti etui.

Dolce Gabbana dioptrijske naocale 2015

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!